Zacinam zvazovat tuto vec, pretoze som si uz niekolky krat v zivote vyhodila koleno a prve co mi napadlo bolo googlit, ci by neslo spevnit tejpou (lebo si pamatam ze moj otec to robil ked mal dojebane kolena (nie ze by teraz nemal) a mam otazky:
1) je to vobec na nieco dobre? Lebo info co som nasla bolo dost rozporuplne. Beriem akukolvek subjektivnu skusenost aj studiami podlozeny nazor.
2) Ucil vas to niekto alebo ste proste zacali sami podla videi/navodov?
3) Lisia sa nejak zasadne bezne dostupne tejpy/aku kupit?
Pls, neprosim si vyjadrenia ala Karol "nemam kolena, nic o nich neviem, ALE MYSLIM SI, ZE BY SI SA O NE MALA STARAT TAKTO A KAZDY, KTO MA FAKTAMI PODLOZENY OPACNY NAZOR JE KOKOT".
@pubertslatinocelny ved dobre, ja len, aby toto forum neposobilo tak, ze som si len prisla zase raz rypnut do hentoho zjavu a zalozila kvoli tomu forum
si robis picu, ze sa toto pytas behom 10 sekund googlenia zistis, ze to je de facto produkt s ucinnostou spravne aplikovaneho elastickeho obvazu, desatnasobnou cenou a extremne drahou reklamou, a behom dalsich 10 sekund k tomu najdes aj studie
@notme 1) nerobim si picu
2) elasticky obvaz nenarvem pod leginy
3) ano, ceny som nasla, vzhladom na to, kolko inych predrazenych veci bezne kupujem mi nepridu nijak zurivo nepristojne
4) studie som videla, prebehla, mam z toho pocit asi v style "objektivne eh, ale subjektivne to ocividne pomaha" (parafrazujem stranku nejakej fyzioterapeutickej kliniky) a presne z tychto dovodov som prisla snorit na birc, pretoze toto pre mna nie je zaver, chcem skusenosti a postrehy konkretnych ludi.
5) nechlastaj tolko.
subjektivne pomaha aj savo na rakovinu, ci najdrahsi cukor na svete na boreliozu. a tym samozrejme narazam na placebo efekt podnieteny onou extremne drahou reklamou, kvoli ktorej to nosia vrcholovi sportovci.
ale akozze whatever, nelogol som sa sem ani omylom s tym, ze idem rozoberat tejpovanie, uz dva komenty su overkill vravim len tolko, ze cena toho je z drvivej vacsiny marketing a ucinky toho su za prve objektivne nedokazatelne a za druhe plne vysvetlitelne placebo efektom. zaver necham na tebe.
a chlastat musim, lebo mi ine drogy nerobia dobre. vlastne, uz mi prestava robit dobre aj chlast... este aj tie skurvene cigy mi doktor zatrhol.
@notme ...nie.
A uz kecas sracky, lebo v prvom komente tvrdis, ze to ma efektivitu elastickeho obvazu (ktory, uznaj, neexistuje zo srandy a jeho efekt nie je placebo) a v dalsom to porovnavas s pitim sava (ktore sice moze mat placebo efekt, ale zaroven je aj skodlive, lebo, well, savo proste do tela nepatri). Sam nevies, co taras.
Ale som rada, ze moje forum posluzilo ako hromozvod pre tvoje opite blabotanie, or something.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
2) Ucil vas to niekto alebo ste proste zacali sami podla videi/navodov?
3) Lisia sa nejak zasadne bezne dostupne tejpy/aku kupit?
Pls, neprosim si vyjadrenia ala Karol "nemam kolena, nic o nich neviem, ALE MYSLIM SI, ZE BY SI SA O NE MALA STARAT TAKTO A KAZDY, KTO MA FAKTAMI PODLOZENY OPACNY NAZOR JE KOKOT".
a ano, som zjebany, co by som tu inak robil.
2) elasticky obvaz nenarvem pod leginy
3) ano, ceny som nasla, vzhladom na to, kolko inych predrazenych veci bezne kupujem mi nepridu nijak zurivo nepristojne
4) studie som videla, prebehla, mam z toho pocit asi v style "objektivne eh, ale subjektivne to ocividne pomaha" (parafrazujem stranku nejakej fyzioterapeutickej kliniky) a presne z tychto dovodov som prisla snorit na birc, pretoze toto pre mna nie je zaver, chcem skusenosti a postrehy konkretnych ludi.
5) nechlastaj tolko.
ale akozze whatever, nelogol som sa sem ani omylom s tym, ze idem rozoberat tejpovanie, uz dva komenty su overkill vravim len tolko, ze cena toho je z drvivej vacsiny marketing a ucinky toho su za prve objektivne nedokazatelne a za druhe plne vysvetlitelne placebo efektom. zaver necham na tebe.
a chlastat musim, lebo mi ine drogy nerobia dobre. vlastne, uz mi prestava robit dobre aj chlast... este aj tie skurvene cigy mi doktor zatrhol.
A uz kecas sracky, lebo v prvom komente tvrdis, ze to ma efektivitu elastickeho obvazu (ktory, uznaj, neexistuje zo srandy a jeho efekt nie je placebo) a v dalsom to porovnavas s pitim sava (ktore sice moze mat placebo efekt, ale zaroven je aj skodlive, lebo, well, savo proste do tela nepatri). Sam nevies, co taras.
Ale som rada, ze moje forum posluzilo ako hromozvod pre tvoje opite blabotanie, or something.
Takisto doktori lieky predpisuju len pre peniaze! vsetko je klamstvo!