archicad nieje dobra volba ..vzhladom na formaty suborov a este dalsich veci..aj ked ma aj nejaku tu vyhodu
autocad je rozsireny a dobre sa v nom robi...ak na vizualizacie pouzivas autocad vizual tak je to to iste ako 3dsmax ak vies s nim robit spravis vsetko ...je zlozitejsi na to sice ako archicad ale ma viac vyhod len treba s nim vediet robit.
autocad na macoch ide urcite ja som sa tiež tým trochu zaoberal lebo to tiež budem potrebovať ale na macblogu je spusta tém o tom a pišu, že im autocad v pohode ide, bolo by to aj troch čudné kedy svetovo najpopularnejší program nešiel na macoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
su nahrady vselijake na mac-i ale neni nic tak dobre ako AutoCad...
» www.google.sk/search?hl=sk&q=...
allplan aj archicad zvládajú to isté a idú na mac
navyše urobiť vizualizáciu v autocade je mnohonásobne náročnejšie ako v archicade či allplane
archicad nieje dobra volba ..vzhladom na formaty suborov a este dalsich veci..aj ked ma aj nejaku tu vyhodu
autocad je rozsireny a dobre sa v nom robi...ak na vizualizacie pouzivas autocad vizual tak je to to iste ako 3dsmax ak vies s nim robit spravis vsetko ...je zlozitejsi na to sice ako archicad ale ma viac vyhod len treba s nim vediet robit.