Dobrý deň, chcela by som sa opýtať, neviete niekto, že čo mám robiť, keď mám piercing v jazyku? Viem,že ho treba vybrať, že si ho musím vybrať. Je to potrebné aj, keď mám bioplast??? No ak áno, neviete ako dlho môžem byť bez piercingu, aby nezarastla dier
Myslím, že by malo ísť dole len všetko kovové...a dierka zarastá podľa toho ako dlho už máš ten piercing, poznám však veľa ľudí čo keď si ho raz vybrali ,viac ho nenapasovali naspäť.
@niklinka iba kovové veci, ani žiadne zipsy na sebe nesmieš mať, žiaden mobil, hodinky, prstene, náušnice aj sú kovové. normálne tepláky bez čohokoľvek kovového, len tričko a nič z toho čo som uviedol. Prezliecť sa môžeš pred rezonanciou v kabínke, nemusíš v tom prísť oblečená.
@niklinka Nakoľko sa MR vyšetrenie robí v silnom magnetickom poli je potrebné, aby ste si pred vyšetrením odstránili a odložili všetky kovové, alebo magnetické predmety z tela a odevu: t.j. náušnice, piercing, peniaze, kľúče, šperky, hodinky, okuliare, sponky a kreditné karty. Môžeme sa stať, že bude potrebné, aby ste si odložili aj zubnú protézu. Kvôli "interferencii" z kovových častí vášho odevu (napr. zo zipsu) vás možno požiadame, aby ste sa vyzliekli a použili pripravený náhradný odev.
Uchytenie piercing myslím to na čom to drží. Aj náušnica môže byť aj plastová, ale tak v tom uchu na niečom držať musí, to čím je to upevnené. Dúfam, že sa chápeme.
@niklinka o podprsenke neviem ako to je s ňou, nenosím, ale ten piercing záleží od nich ako to vezmú. Uveria ti alebo nie. Mám za sebou dosť ME vyšetrení a tak viem ako to tam chodí, ale tak podprsenku si prinajhoršom môžeš dať dole aj v kabíne na prezliekanie, ale tak piercing asi nie
@preto že som mal v hlave pol roka po autonehode ešte 4 krvné zrazeniny, jedna z nich veľká 13 cm Len prosto chceli vedieť ako sa to vyvíja, keďže operáciu na odsatie som odmietol Povedali, že sa to môže vstrebať aj samo, Chceli to prosto vedieť či sa vstrebáva atď atď. Ako mňa to tam nudilo, raz som v tom stroji zaspal hoci neskutočne hučí .
@niklinka vieš, MRko je oveľa presnejšie ako CTčko a podrobnejšie. Ak chcú niečo zistiť presne tak vždy je na rade MRko.
A ja nemám problém odpovedať na akékoľvek otázky. Som otvorený človek, častokrát na moju vlastnú škodu, ale ja sa nezmením, nechcem sa zmeniť. Všetko je dobré tak ako je. .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ak potrebuješ MR, kašli na zarastanie, je to drahé vyšetrenie, buď rada, že Ťa naň poslali!
Uchytenie piercing myslím to na čom to drží. Aj náušnica môže byť aj plastová, ale tak v tom uchu na niečom držať musí, to čím je to upevnené. Dúfam, že sa chápeme.
A ja nemám problém odpovedať na akékoľvek otázky. Som otvorený človek, častokrát na moju vlastnú škodu, ale ja sa nezmením, nechcem sa zmeniť. Všetko je dobré tak ako je. .