@pubertslatinocelny Tisíc krát radšej lokše Ale ked su k nej knedle, tak zjem iba zemiakové, tie obyčajné, ktoré chutia ako papier, totiž neznášam tiez Naposledy som ich mala, ked ma to nutili jest na prvom stupni základnej, kde bolo skoro vsetko uplne bez chuti, tak ako tie knedle :/
skôr lokše a kapusta ... v študentskej jedálni ju robia s knedľou, síce to je stále dobré, ale na lokše to nemá. Ešte s ryžou si kačku viem dobre predstaviť, no k majonézovému šalátu mi idú len rezne.
u nas bola vzdy taka tradicia - 1. sviatok vianocny rezne a zemiakovy salat a na Štefana červená kapusta na karameli, zemiakové knedle, pečená kačka alebo morka a k tomu vsetkemu aj troska vian. zemiakoveho salatu - cize vlastne ku kapuste a mäsu dve prilohy... neskutocna bašta a ňamka tie chute sa navzájom perfektne doplnali...
@azizi nie je knedľa, ako knedľa Ono ak niekomu znechutia jedlo pri prvom ochutnaní, tak je veľmi malá šanca, že sa k nemu niekedy vráti. Ono nie každý vie jedlá pripravovať.
@majmarad Tak jasne, tomu verím Ale ked ja som nikdy nemala rada taku tu typicku madarsku/cesku kuchynu - gulas, sviečková, perkelt, veproknedlozelo, prívarky, dusene maso, knedle, varene zemiaky, ... V podstate nic z toho nie som schopna zjesť, ehm.
Inak ešte, prepáč prosím, že som stále neodpísala:/ Myslím na to.
@azizi Tak každý má rád iné veci, ale možno je to aj tým, ako mu boli prezentované a ako chutili prvý raz, keď ich daná osoba jedla. Ja napríklad nezjem nič, čo mi uteká z taniera , stuhnutý puding, huspenina, želatína a pod...
@majmarad Ako... Ja som taka, ze mne desne vela veci nechuti, ktoré väčšine ľudom áno. Napr ani taka kapustnica, kečup, majonéza, horčica, zavárané uhorky, varená zelenina, paradajky, (pivo , ...Niekedy to az môže na prvý pohľad vyzerať, že nemám rada skoro nič :/ Ale nie je to tak, mam aj obľúbené jedla A este je zaujimave, ze sa mi vobec nemenia chute. Teraz mam (a nemam) rada presne to iste, ako ked som mala 4 roky.
Puding milujem, ale huspeninu tiez nie Zelatinu som este nemala. Ale na konzistencii mi vobec nezáleží, iba na chuti.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
###kačka.
Inak ešte, prepáč prosím, že som stále neodpísala:/ Myslím na to.
Puding milujem, ale huspeninu tiez nie Zelatinu som este nemala. Ale na konzistencii mi vobec nezáleží, iba na chuti.
Cukrík