Škaredí chlapci majú jednu obrovskú výhodu oproti tým pekným- nespoliehajú sa len na pekný úsmev, vedia čo je to snaha a vedia si vážiť toho druhého, zatiaľ čo väčšina dobre vyzerajúcich chlapov si len vyberá z pičiek čo sa im ponúkajú na zlatom podnose, samozrejme, že si ich ani nevážia a o snahe či dvorení (och aká staromódna si teraz pripadám, keď použijem v tejto dobe takéto slovo) ani len nepočuli.
Čo sa týka škaredých dievčat, keep calm... neviem ako to robíte, ale väčšinou si získate tých najkrajších chlapcov...... Asi to bude mať niečo spoločné s tým čo som spomínala vyššie, priznám sa, že tiež si moc nevážim chlapov a potom s nimi zametám len preto, že sa mi ponúkajú na zlatom podnose... ale keď už musím niekoho loviť, tak takého chlapa si teda kurva držím aj keď sa ma každý pýta prečo som preboha s ním, veď ako vyzerá... je to moja korisť na ktorú som pyšná.
A darmo, ani ten najkrajší úsmev a vypracované telo sa nevyrovná úžasnej charizme, vyžarovaniu a zmyslu pre humor.... máte chlapi jedno šťastie, že zatiaľ čo vy vravíte, že na dobrej povahe si nevyhoníte, my sme viac zamerané emocionálne a milovať by sme vedeli aj kvasimoda pokiaľ by sme sa s ním cítili tak ako so žiadnym iným chlapom.
@klaudiqaaa Krásny názor, konečne niekto s dlhším komentárom.... No teraz poviem za seba, že neodvážil by som sa dvoriť opačnému pohlaviu preto, lebo ako poznám ostatných faganov a závistlívé píče z užšieho kruhu školy, tak by ma len začali urážať, že jaký som trápny atď. ... a ja nemám povahu na to, aby som sa s nimi hádal...
@klaudiqaaa tak to si napisala fest pekne a suhlasim s tebou.
ano je to tak, pekni chlapi si vyberu podpriemerne baby, ktore si naivne myslia, ze fest laska (male percento je tam, ze naozaj aj ten chlap na nej ozaj nieco vici) a tak sa mu oddaju cele a ked si chlapci zasukaju tak idu k dalsim im podobnym..
a my podpriemerni chlapi musime zase ist o triedu nizsie lebo tym podpriemernym ti pekni chlapi zvysili ega a nebudu sa zahadzovat s nejakym podpriemerom
nastastie ma clovek taku vlastnost, ze sebavedomie (zdrave aj nezdrave) a tak priemerni chlapi dvoria peknym,mudrym zenam lebo nemaju co stratit, ale moze len ziskat
@normane ono mi to príde dosť detisnké- nebudem o teba bojovať lebo ostatní si pomyslia toto hento...ak ju naozaj chceš, tak by ti malo byť úprimne jedno čo si myslia ostatní a vôbec, celý život by ti to malo byť jedno, pokiaľ vieš čo chceš dosiahnúť nemal by si sa nechať odradiť takými malichernosťami...
@boloabude zabite ma za to, že keď na sebe pracujem, starám sa o seba vidím reakcie okolia, že si uvedomujem, že som atraktívna....nazýva sa to zdravé sebavedomie ale ty si to kľudne nazývaj ako chceš
ja napríklad ohromne závidím ľuďom, ktorým nezáleží na vzhľade.. myslela som že takí neexistujú, len sa pretvarujú, ale pár som takých spoznala.. mám spolubývajúceho, celkom fešák a ten mi tvrdí, že preňho je proste dievča krásne keď má vyžarovanie a také blbosti, a prisámvačku mu to verím.. jeho dve posledné bývalé boli hrozne zlaté holky, ale obe mali asi 130 kíl a proste boli fakt že škaredé.. ale on tvrdí, že mu je jedno ako tá baba vyzerá, proste sa vie zaľúbiť a potom je krásna každá.. tvrdí aj mne že som krásna keď som hneď po zobudení, celá hnusná a v pyžame, ale smejem sa
ja mám s týmto vEľký problém.. nie som zrovna najkrajšia, ale proste ak pre mňa ten muž nie je fakt že krásny, nemám šancu sa doňho zaľúbiť.. proste ma musí neuveriteľne priťahovať a byť fakt že pekný, inak to nejde - odpudzuje ma a nevedela by som sa ho ani dotknúť.. a to je ten problém, že - nech to vyznie akokoľvek povrchne - vždy sa mi páčia muži, ktorí sú o niekoľko kategórií vyššie ako ja.. a ani by o mňa nezakopli, čo im ale vôbec nezazlievam, pretože by to proste vyzeralo komicky.. keby tvorili pár so mnou.
jasne da sa, praveze som si vsimla ze pekne baby maju aj neatraktivnych, alebo zle oblecenych minimalne .. .a aj v soubiznise to tak je , a to su ,zahojene baby, zas . takze prachy nie
...ja si myslím, že na kráse ako takej, tej vonkajšej až tak nezáleží, do určitej miery určite, ale čojaviem, podla mna je ovela dolezitejsia iskra a celkovy dojem ..lebo moze byt dievca aj o osem kategorii vyssie...ked bude povrchna, neprirodzena a nudná.
No ale co sa tyka aj vyzoru ..nech uz hocikto vyzera hociako...svojim sposobom moze byt pekny ..alebo moze byt na nom nieco pekne...ale coraz viac si vsimam...ze v dnesnej dobre..to zavisi skor od hrubky....zial penazenky .. (ach)
Obetovala by som všetko vyzuálne "vzorovo" krásne za jeden ťažko definovateľný pocit. Resp. našla by som si krásu v "netypickom", ak by som sa s tým človekom cítila tak - ťažko definovateľne.
ja neviem, čo je pekný a čo škaredý človek. ak ide o nejakú príťažlivosť, tak je pre mňa človek buď atraktívny alebo nie, čo však so vzhľadom nemusí mať vôbec nič spoločné. proste charizma, vyžarovanie, zmysel pre humor a podobne.
napríklad môj posledný priateľ by sa rozhodne nedal nazvať pekným (hoci on o sebe rád hovorí, že je fešák ), však je taký malý, drobný, krivý celý, no jeho osobnosť a vyžarovanie boli tak silné, že mi doteraz príde ako jeden z najpríťažlivejších ľudí, čo poznám.
kto sa tebe zda pekny/skaredy, nemusi sa zdat aj inym. celkovo si myslim, ze osoba, ktora si o sebe mysli, ze je skareda, ma na vzhlad u potencialneho partnera mensie naroky, ako osoba, ktora si mysli, ze je pekna. tym padom aj niekto pekny (kto si o sebe mysli, ze je skaredy), moze skoncit s niekym skaredym. potom su tam veci ako chemia, kde casto nejde o vzhlad, ale o vyzarovanie, ktore so vzhladom nie vzdy suvisi. alebo inak povedane - laska je slepa
ale aj tak si myslim, ze ak su dvaja ludia spolu a nieco medzi nimi uprimne je, tak sa nemoze stat, ze sa jeden zda druhemu skaredy
@normane ty mas otvorene oci, ked niekam medzi ludi ides?
Uz tu odznelo v podstate vsetko, este aj chemia sa do toho da primiesat. Kazdopadne krasa - nekrasa, plnohodnotny vztah mozes mat len s niekym, s kym si rozumies a tolerujete/doplnate si svoje nedostatky.
ja sa vzhľadom neriadim, a zase u mňa je to tak, že sa zaľúbim až po čase, musím to dievča spoznať, som hanblivý a neviem baliť baby, takže sa ani nepokúšam, a preto ani na ne nepozerám, nech sú akékoľvek krásne, tá moja ma zbalila tak, že sa to nejako vyvinulo, len kebyže nie je ďaleko a mohol by som byť s ňou
ale veď pojem pekný/škaredý je aj tak dosť subjektívny čiže...
inak neviem, dosť často vidím také páry, že baba je úplne ako bábika a on vyzerá ako debil, alebo že baba je dosť oničom a on krásny, čiže asi majú aj takí šancu
Ono krása je veľmi subjektívna. Mala som spolužiačku (vysoká, štíhla, pekná tvár) a všetci ju brali ako škaredú len preto, že bola veľmi utiahnuté, nikam nechodila, veľa sa učila a v prvej triede na gympli mala divné vlasy a oblečenie - potom sa zmenila, ale ostatní si tú zmenu skoro vôbec nevšimli, stále ju vnímali ako predtým. Proste si ju zaškatuľkovali a bodka, nechceli sa na ňu pozrieť inými očami a kebyže začne chodiť s nejaký krásnym chlapom, stavím sa, že všetci by to brali pár ako pekný-škaredá.
A zase veľa dievčat, ktoré si o sebe myslia aké nie sú krásne a atraktívne sa mnohým páčiť nemusia. (Aj taký prípad bol.
čo ja viem? mňa človek zaujíma povahou, výzorom sa mi páči veľmi málo ľudí, až skoro nikto. teda, vlastne asi nikto. keď ma zaujme povaha tak potom chcem človeka spoznať a mám šancu sa do neho zaľúbiť.
@elkiller no proste taky typicky nezaujimavy, lacno vyzerajuci , ( napr. sustaky, botasky, a pod. ,ujo, lebo to hned prida 20 rokov a tak vela je prikladov . to az ked vidim, viem povedat
@klaudiqaaa Počuj, ale vieš, že chlapi vnímajú ženskú krásu a atraktivitu trochu inak než ženy? Tie, čo sa páčia ženám, chlapi dosť často pokladajú za nezaujímavé a tie, čo sa páčia im, sa zase nám nezdajú dosť dobré. Ono vážne som ešte pár škaredé dievča a pekný chlapec nevidela.
@torpedo08 by si imho mohol byť kludne aj alfasamec, len né v tých gajároch, kde je dokopy asi päť slečien a z toho štyri selláčky, ktoré sa vydali v sedemnástich za miestnych sellákov a tá piata je múdra jak gibon v pralese.
@plumy tak to je zvláštne, lebo ja vídavam výlučne len škaredé dievča a pekný chlapec.. a myslím si že nejaké tie základné predpoklady na atraktivitu pre opačné pohlavie sú spoločné pre ženy či pre mužov čiže s tým čo si napísala by som moc nerátala...
@klaudiqaaa Aj tak mi to príde ako príliš silné slová, to ti musí pripadať asi 50 percent ženského obyvateľstva škaredá. Nič v zlom, niežeby som pochybovala o tvojej atraktivite (aj keď ťažko súdiť z malej fotky, kde máš duckface), pekná mi prídeš, ale toto trošku smrdí namyslenosťou a povrchnosťou. Možno preto si vyberajú fešáci podľa teba tie "škaredšie". (Aj keď dosť pochybujem, že sú výlučne všetky škaredé.)
@plumy 50%, že je škaredá? Pridaj troška na %....neviem, či to som ja tak výberavý, alebo oni sa nevedia trošku postarať s výzorom, ale tak 80% určite....a niektoré sú aj pekné, ale riadne prihamané, takže ... no comment Ked sa ťa to dotklo, tvoj problém...
Mňa sa nič nedotklo. Ja proste okolo seba vídam pekné baby a cítim veľkú konkurenciu, ale vy sa asi pohybujete medzi obludami, čiže nič. (Inak neodpustím si - keď si tak vyberavý, chcela by som vidieť teba.
@alpynus ty mas poriadne skreslene predstavy o dedinach urcite su tu aj take pripady ale urcite to tak nieje celkovo ... mozno niekde v nejakej horskej dedine kde zije 200 ludi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
84 komentov
Čo sa týka škaredých dievčat, keep calm... neviem ako to robíte, ale väčšinou si získate tých najkrajších chlapcov...... Asi to bude mať niečo spoločné s tým čo som spomínala vyššie, priznám sa, že tiež si moc nevážim chlapov a potom s nimi zametám len preto, že sa mi ponúkajú na zlatom podnose... ale keď už musím niekoho loviť, tak takého chlapa si teda kurva držím aj keď sa ma každý pýta prečo som preboha s ním, veď ako vyzerá... je to moja korisť na ktorú som pyšná.
ano je to tak, pekni chlapi si vyberu podpriemerne baby, ktore si naivne myslia, ze fest laska (male percento je tam, ze naozaj aj ten chlap na nej ozaj nieco vici) a tak sa mu oddaju cele a ked si chlapci zasukaju tak idu k dalsim im podobnym..
a my podpriemerni chlapi musime zase ist o triedu nizsie lebo tym podpriemernym ti pekni chlapi zvysili ega a nebudu sa zahadzovat s nejakym podpriemerom
nastastie ma clovek taku vlastnost, ze sebavedomie (zdrave aj nezdrave) a tak priemerni chlapi dvoria peknym,mudrym zenam lebo nemaju co stratit, ale moze len ziskat
kto vie ci ma aj dakto pochopil
Tak tomuto vravim NARCIZMUS
@boloabude zabite ma za to, že keď na sebe pracujem, starám sa o seba vidím reakcie okolia, že si uvedomujem, že som atraktívna....nazýva sa to zdravé sebavedomie ale ty si to kľudne nazývaj ako chceš
ja napríklad ohromne závidím ľuďom, ktorým nezáleží na vzhľade.. myslela som že takí neexistujú, len sa pretvarujú, ale pár som takých spoznala.. mám spolubývajúceho, celkom fešák a ten mi tvrdí, že preňho je proste dievča krásne keď má vyžarovanie a také blbosti, a prisámvačku mu to verím.. jeho dve posledné bývalé boli hrozne zlaté holky, ale obe mali asi 130 kíl a proste boli fakt že škaredé.. ale on tvrdí, že mu je jedno ako tá baba vyzerá, proste sa vie zaľúbiť a potom je krásna každá.. tvrdí aj mne že som krásna keď som hneď po zobudení, celá hnusná a v pyžame, ale smejem sa
ja mám s týmto vEľký problém.. nie som zrovna najkrajšia, ale proste ak pre mňa ten muž nie je fakt že krásny, nemám šancu sa doňho zaľúbiť.. proste ma musí neuveriteľne priťahovať a byť fakt že pekný, inak to nejde - odpudzuje ma a nevedela by som sa ho ani dotknúť.. a to je ten problém, že - nech to vyznie akokoľvek povrchne - vždy sa mi páčia muži, ktorí sú o niekoľko kategórií vyššie ako ja.. a ani by o mňa nezakopli, čo im ale vôbec nezazlievam, pretože by to proste vyzeralo komicky.. keby tvorili pár so mnou.
nuž, krutý ortieľ osudu
@burble yeah to znie super..takze mam sancu
No ale co sa tyka aj vyzoru ..nech uz hocikto vyzera hociako...svojim sposobom moze byt pekny ..alebo moze byt na nom nieco pekne...ale coraz viac si vsimam...ze v dnesnej dobre..to zavisi skor od hrubky....zial penazenky .. (ach)
Obetovala by som všetko vyzuálne "vzorovo" krásne za jeden ťažko definovateľný pocit. Resp. našla by som si krásu v "netypickom", ak by som sa s tým človekom cítila tak - ťažko definovateľne.
ja neviem, čo je pekný a čo škaredý človek. ak ide o nejakú príťažlivosť, tak je pre mňa človek buď atraktívny alebo nie, čo však so vzhľadom nemusí mať vôbec nič spoločné. proste charizma, vyžarovanie, zmysel pre humor a podobne.
napríklad môj posledný priateľ by sa rozhodne nedal nazvať pekným (hoci on o sebe rád hovorí, že je fešák ), však je taký malý, drobný, krivý celý, no jeho osobnosť a vyžarovanie boli tak silné, že mi doteraz príde ako jeden z najpríťažlivejších ľudí, čo poznám.
Alebo hrubý penis.
ale aj tak si myslim, ze ak su dvaja ludia spolu a nieco medzi nimi uprimne je, tak sa nemoze stat, ze sa jeden zda druhemu skaredy
Omg
Inak už som bola v takom polospánku, to je fakt a mobil mi nepodčiarkuje chyby :/
a hrajú pri tom ulohu aj mnohé iné faktory ako vyžarovanie. charizma, možno celový dojem, povaha občas..
"But you know, you always see these really beautiful women with these really nothing guys. You could be one of those guys!" xD
Uz tu odznelo v podstate vsetko, este aj chemia sa do toho da primiesat. Kazdopadne krasa - nekrasa, plnohodnotny vztah mozes mat len s niekym, s kym si rozumies a tolerujete/doplnate si svoje nedostatky.
inak neviem, dosť často vidím také páry, že baba je úplne ako bábika a on vyzerá ako debil, alebo že baba je dosť oničom a on krásny, čiže asi majú aj takí šancu
A zase veľa dievčat, ktoré si o sebe myslia aké nie sú krásne a atraktívne sa mnohým páčiť nemusia. (Aj taký prípad bol.
buzíkov/lesbos, myslíš, homosexuálov/lesbičky, right?
za druhé:
každý človek je pekný. nikto nie je najperfektnejšíontheworld
a každému sa páči niekto iný, je to všetko o príťažlivosti
nepochopil si.
ak vidím pekné dievča s chlapcom, ktorý sa mi nezdá atraktívny, tak si poviem "aha okej, tak pre ňu asi príťažlivý je. proti gustu.."
ale ak vidím kombináciu krásny chlapec + neatraktívne dievča, tak si hovorím "ó, prečo len, ako sa toto môže diať, chudák.."
čo sa týka mňa a frajera, neviem absolútne posúdiť, či sme pekní alebo škaredí, iba viem, že navzájom sa si zdáme superkrásni