@4 O.O dopice ja ze on myslel tak vo veku do 5 rokov max. ...proste skolka O__O to niektori poostavali este aj v skole takto prijebani pozvanky boha jeho
no jasne, v škôlke 2, to bolo na dvore a mali sme aj svedkov aj svadobnú kyticu zo sedmokrások a pieskovú tortu....a potom ešte jednu v škole v jedálni
@sasi2680 a ty vyznievas mudro jak salamunova rit s tym vyjebanym zmurkajucim smajlom -.-
ani mne ani ostatnym v okoli od prveho rocnika takto nejebalo akoze boli sme decka ale toto je akurat tak skolkarska zalezitost prinajlepsom.....sa mi ani nechce verit ze este na prvom stupni je niekto schopny toto inscenovat
ako psycholog by som take decko vratil z preveho rocnika este na rok do skolky
Veru mala Pamätám si to, bolo to v druhej triede na základnej s chalanom, ktorý bol v tom čase o hlavu odo mňa nižší. Môj vtedajší najlepší kamarát nám robil farára
A pamätám si, že nám dokonca decká dali aj svadobné dary, aj my sme si navzájom dali. Potom sme sa nejako dohádali, pár týždňov na to, a spoločnou dohodou sme došli na to, že sa rozvádzame. Proste sme sa dohodli a boli sme rozvedení
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
@indifferentgirl aká párty?
ale no nevadí, kašli na to, ty si zrejme od prvého ročníka bol vysoko inteligentný a správal si sa strašne dospelo
ani mne ani ostatnym v okoli od prveho rocnika takto nejebalo akoze boli sme decka ale toto je akurat tak skolkarska zalezitost prinajlepsom.....sa mi ani nechce verit ze este na prvom stupni je niekto schopny toto inscenovat
ako psycholog by som take decko vratil z preveho rocnika este na rok do skolky
A pamätám si, že nám dokonca decká dali aj svadobné dary, aj my sme si navzájom dali. Potom sme sa nejako dohádali, pár týždňov na to, a spoločnou dohodou sme došli na to, že sa rozvádzame. Proste sme sa dohodli a boli sme rozvedení
Ach, normálne že nostalgia.
jasné že také aj je... aj moj brácho je už ženatý DD to ty ba-dieťa nemožeš poznať DD