Prípadne ako dlho a ako ste sa ich zbavovali - hlavne hníd. Mňa to teraz postihlo a vši mám už dávno preč, ale hnidy vyčesávam ešte stále a stále ich mám a neviem sa toho zbaviť. Najradšej by som si vyšklbala všetky vlasy Mala som ich do pol pása a teraz som ostrihaná po uši kvôli tomu.
@didosmiler Nevadí mi to. Je to normálna prenosná choroba ako čokoľvek iné. Už dávno sa - aspoň u inteligentných ľudí - vytratil názor, že je to záležitosťou len špinavých a zanedbaných ľudí. Chytí to ktokoľvek, kto má dlhé a husté vlasy. A chytila som to v škole, mala to jedna baba, ktorá to zatajovala a chodila s tým do školy aj napriek tomu. Teraz začali prázdniny a štyria sedíme doma a liečime to, kým ostatní chodia po vonku a užívajú si voľno :/ Práve pre to by sa to nemalo tajiť, ale upozorniť okolie. A píšem to sem preto, lebo som zvedavá koľko ľudí to malo a ako s tým bojovali, keďže na birdzi som nič podobné ešte nenašla.
Hej mala som, tusim v prvom rocniku na zs a chytila som ich v skole v prirode -.- mne pomohol taky ten sampon proti vsiam.. a btw vsi nie su choroba ale parazity
Mala som, na našej základnej mali zjavne svoje obľúbené sídlo, na gympli sa mi to už nestalo. Čo som s tým robila? Používala tie šampóny proti všiam a tiež pomáha ocot - namočíš hrebeň do octu a vyčesávaš. Strihať som sa nechcela a nakoniec ani nemusela
Mala som, doniesol ich brat zo školy od spolužiaka. Brat skončil ostrihaný, ale to som odmietala, tak som si šampón miesto 3x5minút dala 5x15minút a to zabralo
frajerkin brat ich mal aj moj bratranec..pouzili sampon, po nom taky akoby olejcek a vlasy potom vycesavali tym specialnym hrebenom, s kokovymi ihlicami uplne natesno pri sebe vsadenymi
jj, na prvom stupni, tam mala polovica školy, a pamätám sa, že sa to furt riešilo, že máme mať vlasy v cope, dávali nám rôzne papieriky rodičom, aby nám prezreli, a tak.
a naposledy mala sestra - chytila v škole asi pred 4 rokmi - tak sme sa doma pekne všetci vymývali protivšovým šampónom - dom ešte pár dní smrdel príšernou jahodovou arómou - ale účinkoval dobre
Pamatam si ked to u nas na zakladke prepuklu a ptm ma mama nechcela par dni pustit do skoly lebo na rodicku sa dopocula ze spoluziaci predavaju vsi za 10 sk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
a bol na to špeciálny hrebeň i šampón.
(alebo žeby moje boli dostatočne husté na súdnosť vší?)
každopádne si myslím, že strihať vlasy kvôli tomu je blbosť, šampóny na to dosť účinne fungujú
alebo nafarbiť vlasy, to ich účinne zabije
a ako čítam o všoch, začala ma svrbieť hlava (ach)
a naposledy mala sestra - chytila v škole asi pred 4 rokmi - tak sme sa doma pekne všetci vymývali protivšovým šampónom - dom ešte pár dní smrdel príšernou jahodovou arómou - ale účinkoval dobre
a ja som mala asi tak v dvanástich aj so sestrou, ale nemuseli ma strihať chvalabohu,.,