@sabnacke bola úplne super, ja mám tie najlepšie spomienky
to je naša školská hala aa všetko sme si tam robili sami čo sa týka výzdoby a tak tak o to viac sme hrdí
ona je úúúplne top aj predvčerom sme s ňou boli len tak na pive, hrozne mi bude chýbať
Bola som tam a bola to kravina a isla som tam len kvoli rodičom. Proste divná strojená zábava, vsetko bolo strašne nasilu, neprirodzene.. citila som sa tam zle proste.
stužkovú som si užil jak sa patrí... bolo tam síce aj pár trapasov ale tak to už je sučasť mojej osobnosti a velku hlavu si z toho nerobim... vypili sme, potancovali (ja za triezva neviem tancovať), zabavili sme sa jak sa patri.. jednoducho za tie peniaze to stalo
omg 4 roky zbehli jak nič :/
nakoniec som aj ja bola, 2 týždne pred ňou som povedala, že tak teda idem u mňa to bolo tak, že ja som nechcela už od prváku o stuhe ani počuť, ale postupne sa náš "kolektív" tak rozpadol, že účasť odmietla polka triedy (a desiati na ňu naozaj neprišli), tak som si povedala že dobre, prídem, lebo už to nebolo iba o tom, či tam chcem alebo nechcem, ale či vôbec naša trieda nejakú stuhu bude mať...
Bude.nepojdem...pride mi to ako zbytocne vyhodenie penazi.nasi su tiez radi ze tam nemusia a ja si spravym krasne 2-3 tyzdne v europe :3 ovela lakavejsie vyuzitie
bol som a na to kolke hadky boli okolo toho to bolo velmi pekne vyvrcholenie strednej skoly.... ani tie dozvuky neboli tak super ako stuzkova aspon na jednu noc som mal pocit ze fungujeme ako trieda
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
ale už teraz mám nervy, keď počujem to slovo.
máme aj videjko krátky zostrih a furt si to kukám a je super a celé to bolo super aach, chcem ešte raz..
» vimeo.com/123717760...
to je naša školská hala aa všetko sme si tam robili sami čo sa týka výzdoby a tak tak o to viac sme hrdí
ona je úúúplne top aj predvčerom sme s ňou boli len tak na pive, hrozne mi bude chýbať
a ten bonus je skvelý tiež, strašne mi bolo do smiechu z tej Kaji
ježiš no to sme sa aj my smiali, vlastne celý ten únos čo sme natáčali boli asi 6 hodinové smiechy
ale bolo to divné, nvm či ísť tam len preto, aby som nebola jediná čo nejde, bol dobrý nápad..
omg 4 roky zbehli jak nič :/
krasne krasne krasne
nebudeme mať stužkovú a neviem čo namiesto toho budeme mať ale asi pôjdem