Nie, pravdepodobne som nemal Covid.
Avšak dennodenne stretávam ľudí čo majú/mali Covid. A aj v rodine mám úmrtia.
Snažím sa byť opatrný ale nedá sa to. Rúško/respirátor nosím ale vždy niekto v okolí ti schytá. XY kolegov aj ...
A ľudia sú retardovaní, poznám ľudí čo všetci v domácnosti majú Covid ale on nie tak on ide do roboty. A samozrejme žiadna karanténa...
Ono to, že by som ho mala nie je vylúčené, pretože od začiatku minulého roka služobne cestujem po SR aj do okolia blízkeho zahraničia, doteraz jazdím kade-tade a stretávam sa s ludmi, ale vždy sa snažím dodržať opatrenia. Poznám však už relatívne dosť ludí s covidom, ktorí všetci našťastie mali slabý priebeh.
26%, to je strašne veľa Predstavte si, že 26% obyvateľov Slovenska by bolo nakazených, veď to je každý štvrtý! ...Ako na ČR by som to tipovala, ale na SK mi to príde hrozne moc...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Avšak dennodenne stretávam ľudí čo majú/mali Covid. A aj v rodine mám úmrtia.
Snažím sa byť opatrný ale nedá sa to. Rúško/respirátor nosím ale vždy niekto v okolí ti schytá. XY kolegov aj ...
A ľudia sú retardovaní, poznám ľudí čo všetci v domácnosti majú Covid ale on nie tak on ide do roboty. A samozrejme žiadna karanténa...