ano . ten maly vyjebany kliest mi znicil asi cely zivot. dostal som od neho boreliozu z ktorej mi ochrnula tvar (doktorka mi nespravila najprv ziadne testy iba povedala ze to bude z prievanu) , preliecil som sa ale uz niekolko rokov mam zdravotne problemi (pred tym kliestom som poznal iba chripku a crevnu chripku) , lebo borelioza je zevraj nevyliecitelna choroba, comu zacinam verit
--- lutujem ze som tu skurvenu doktorku nedal na sud, som si isty ze toto nepolo ani v sulade s normalnymi lekarskymi smernicami, ako moze nechat niekoho mladeho s ochrnutou tvarou 2 tyzdne, nespravit testy a povedat ze to bude prievan a poslat ho na rehabilitaciu. ...A odvtedy si o lekaroch myslim svoje, su to rovnaky hadi ako napr.. politici a tvaria sa ako nadneseni samaritani.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
--- lutujem ze som tu skurvenu doktorku nedal na sud, som si isty ze toto nepolo ani v sulade s normalnymi lekarskymi smernicami, ako moze nechat niekoho mladeho s ochrnutou tvarou 2 tyzdne, nespravit testy a povedat ze to bude prievan a poslat ho na rehabilitaciu. ...A odvtedy si o lekaroch myslim svoje, su to rovnaky hadi ako napr.. politici a tvaria sa ako nadneseni samaritani.