@semhamforas clovece ale teraz popravde, ja nad tebou az zasnem ! to uz kde ty mozes ten svoj kokotizmus napchat, to uz ani normalne nie je ale fakt toto teraz v dobrom
@drejka nechces este jedneho si na prsiach odchovat ?
ale teraz sme dost toho kukali o parazitoch na biologii a dospela som k nazoru že nejakeho parazita mal každý! a ten kto nemal tak bud klame alebo o tom pravdepodobne nevedel.
@lenkaska1 a to si mala ty, alebo aky mas dovod sem postnut hentaku odpodivu foto ? predpokladam, ze ty neovplyvas mieskom, ci uz normalnej velkosti alebo takejto megalomanskej.. O_o
@n0win0u ee ja som to nemala, to maju vacsinou ludia z afriky, prave preto som prekvapena, že na tejto fotke je beloch.. toto je odpudivé? to je ešte nič a elefantiáza nemusí byť len na nohe.. može byť aj na tvári.. a to je choroba a tych ludi by ti malo byť luto
1x kliešťa. Ale dobre, že som si ho včas všimla. Keby som v noci spala a taký nacicaný by sa o mňa rozpučil počas spánku asi by som nebola práve najšťastnejšia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@drejka nechces este jedneho si na prsiach odchovat ?
@pubertslatinocelny pupu pozadujem vysvetlenie !
Inak, ako malý som mal hlisty
to už nechcem zažiť, to každodenné vyčesávanie a furt tam bolo niečo..... fu
- elefantiáza, sposobuje vlasovec miazgový kt. upchava cievy
@drejka chapeme sa, neboj
@lenkaska1 a to si mala ty, alebo aky mas dovod sem postnut hentaku odpodivu foto ? predpokladam, ze ty neovplyvas mieskom, ci uz normalnej velkosti alebo takejto megalomanskej.. O_o
toto je dalsi parazit vlasovec medinský, pozri jak mu ho ťahaju z nohy