16 myslim ked som mal, som sa strasne smial na tom, ako vyzeral koberec v mojej izbe.. cely biely zasypany od toho, ked mi z tela opadal zoschnuty detsky mentolovy puder, ktorym som sa gebuziroval
ovčie kiahne sú môj príbeh tohto leta. preto, lebo napriek tomu, že som sa úmyselne snažila nainfikovať, som ich nedostala. napriek tomu, že som s osobou, ktorá ich mala, bývala počas jej choroby!
dokonca som bola dohodnutá s jednou mamičkou, že ma zavolá pohrať sa s jej synom, keď bude mať kiahne a nedávno som sa dozvedela, že už ich mal a ona ma nevolala, lebo si myslela, že len žartujem!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
ale áno, mala... ako malá...
na vianoce. neviem, koľko som mala rokov. ale dostala som plyšového psa od babky.
ovčie kiahne sú môj príbeh tohto leta. preto, lebo napriek tomu, že som sa úmyselne snažila nainfikovať, som ich nedostala. napriek tomu, že som s osobou, ktorá ich mala, bývala počas jej choroby!
pravdupovediac, dosť ma to naštvalo.