Potrebovala by som radu,ze ako si zohnat nejaku brigadu nieco normalne,lebo nechcem vykladat tovar v tescu ani nic podobne,nieco pri com netreba tak driet ci som moc narocna??!!!hehe
noo sak to je nahodou dobra brigada v tescu a tam ked sa nenadries budes mat max. 60ks na hodinu a to niekda mas aj tam de sa nadres jak kon tak to je uz na teba profesia.sk brigada.sk
No ja som robila v tescu uplna pohodka ani moc roboty sranda fajn... škoda, že skončilo a studentsky najde len vo vacsich mestach u nas v DK ti nenajde nic.
skus E55 alebo daku exkortnu kancelariu tam sa mozno ani nenadrez. a mikujem takych prijebanych ludi, co chu prachy ale takym nenarocnym sposobom aby sa nenadreli. ak chces prachy tak ti bude jedno co budes robit, lebo chces nieco a po tom si ides.
Ahoj všichni, společnost Artmedian s. r. o pořádá konkurz pro ženy a dívky od 15 do 35 let konkurz na půlminutovou roli v reklamě. Zaručujeme slušný výdělěk, jediná podmínka je, aby každá z adeptek zaslala svoji fotku na email. Nutností je, aby na fotce měla na sobě bílou košili a pod ní černý rolák. Konkurz končí 28. února. Těšíme se na Vás a na případnou spolupráci.Konkurz bude probíhat v Bratislavě,svá fota zasílejte na artmedian@seznam.cz
@15 To je super ze mate dajaku tu robotku i pre nas... A smem vedet ze kde? ja som napriklad z cadce... Mam u vas dajaku tu sancu? a v lete mam hura 18-ku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov