Ahojte veľmi rada by dom sa s vami podelila o tuto temu pretoze uz neviem na koho sa s tym obratit. Mam 22 som studentka VS, este pred rokom mi kazdy tipoval vek aky som skutocne mala ale posledny rok mi kazdy vravi ze vyzeram na 30. Som z toho zufala. Ne
mam 24 a vyzeram na 18... no zabijem sa ked som fasa? ludia riesia cim dalej tym vacsie sprostosti ako vidim.. zachvilu tu budu problemy, ze niekto vysral hovno v tvare danubitu, ze ci nema kvoli tomu rakovinu...
Moja sestra to má rovnako.
Má 12 či koľko a vyzerá na 17 a poviem ti, v tom veku je to celkom prúser O.o
Ju, čuduj sa svete ani nič netrápi ani nemá žiadne zdravotné problémy. Niektorým je súdené, že pol života vyzerajú ako deti a niekomu toto...
tazko posudit ked nevidime napriklad fotky... ale ano, ak si utrapena, kruhy pod ocami, diskutujes len o vaznych veciach, moze byt. neviem, ci ti vysetrenie u lekara dako pomoze, ale skusit to mozes... no mozno by ti skor pomohol psycholog ci dobry kolektiv ludi...
@ivkaivka Môže za to genetika, ako aj životný štýl, ktorý vedieš alebo aj zdravotné problémy. Preto pouvažuj, čo sa dá zmeniť hlavne na životnom štýle, ale ak je to genetika alebo choroby, to moc nezmeníš.
Genetika to nebude, pretoze moji rodicia praveze vzdy vyzerali hrozne mlado. @sorsha ano mozu to byt aj hormony,uz viac ako rok nemam priatela, ani so ziadnym chalanom nechodim von cize moze to byt aj tym... co sa tyka tej stravy, moc pestro sa nestravujem,ale moja sestra je tak isto ako ja a ma 18 a vyzera na 15. Ale ak by som zacala brat vitaminy A,D a pestrejsiu stravu,myslite ze by to naozaj pomohlo ?
@soltino nefajcim,pijem len prilezitostne a casto som sportovala,teraz uz nie lebo zacala skola a mam menej casu ale aj ked som sportovala to nebolo o nic lepsie ...
to, ako chodíš oblečená a upravená, to môže ovplyvňovať z veľkej časti.
frajerka môjho šéfa vyzerá min. na 35 a to má 25. je fakt, že pleť má docela v piči, ale ten spôsob, kterým si fénuje vlasy, jej na tom všetkom fakt nepridáva.
ak nemas vrasky tak to bude mozno tym ako sa stajlujes
tiez napriklad vela spravi zly odtien farby vlasov
prilis tmava moze roky pridat tak isto ako i prilis svetla farba pokial sa ti nehodia
tiez naprikla pokial ide o oblecenie tak sede a hnede odtiene dokazu pridat roky , nie kazdemu tiez pristane cierna
no a potom to moze byt aj ucesom
proste najlepsie by bolo ta vidiet aby sme ti mohli pomoct
ja mam stale tvar ako steniatko, ked sa oholim vyzeram na 15 max. ale ludia mi pod 25 netipuju, uz zazneli aj odhady 27 a podobne. som taky vizualny paradox.
Ja mám 22 a v nemocnici si dve moje staré spolubývajúce mysleli že mám 14-15, a primár tiež myslel, že mám tak 16, že by som mala byť na detskom oddelení Vek sa dá ťažko uhádnuť..
@ivkaivka aj mne vždy tipujú 27 minimálne...a to mám len 21 ešte aj môj priateľ si občas robí srandu, že som pekná tridsiatnička
ako bolo spomínané vyššie, dopraj si relax, psychológa alebo rutinu, skús sa obliekať trochu sviežejšie, zmeň účes, ak nosíš okuliare náhodou tak si daj napríklad kontaktné šošovky(to napríklad mne fakt dosť pomohlo)....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
pleti mozes pomoct detoxom pecene, vitaminmi A+D a pitim vela vela vela cistej mineralnej vody.. zla plet => zla strava + stres
Má 12 či koľko a vyzerá na 17 a poviem ti, v tom veku je to celkom prúser O.o
Ju, čuduj sa svete ani nič netrápi ani nemá žiadne zdravotné problémy. Niektorým je súdené, že pol života vyzerajú ako deti a niekomu toto...
1. doktor - vylucit telesne problemy
2. dat sa dokopy, zacat zdravsie zit (strava, cvicenie, menej stresu, viac cerstveho vzduchu
3. ak sa nemas s kym porozpravat o tych poslednych 2 tazkych rokoch, tak zvazit psychologa
4. dopriat si v zenskom smere - zaviest si routines - starostlivost o nechty, vlasy, plet, wellness atd atd.
ale teraz vazne: stresom sa dost starne a skusila by som to iste co @5
frajerka môjho šéfa vyzerá min. na 35 a to má 25. je fakt, že pleť má docela v piči, ale ten spôsob, kterým si fénuje vlasy, jej na tom všetkom fakt nepridáva.
tiez napriklad vela spravi zly odtien farby vlasov
prilis tmava moze roky pridat tak isto ako i prilis svetla farba pokial sa ti nehodia
tiez naprikla pokial ide o oblecenie tak sede a hnede odtiene dokazu pridat roky , nie kazdemu tiez pristane cierna
no a potom to moze byt aj ucesom
proste najlepsie by bolo ta vidiet aby sme ti mohli pomoct
ako bolo spomínané vyššie, dopraj si relax, psychológa alebo rutinu, skús sa obliekať trochu sviežejšie, zmeň účes, ak nosíš okuliare náhodou tak si daj napríklad kontaktné šošovky(to napríklad mne fakt dosť pomohlo)....