Nie, nie to nie je AKTUÁLNE O MNE, to sa teraz potia iní. Ja si na svoje maturovanie spomínam v celku v dobrom. Tak sme sa väčšina obávali, no prežili sme to. Trošku som závidel tým, čo maturovali v máji. NAŠA TRIEDA maturovala až prvý júnový týždeň.
@66janica6 v závislosti od školy a ja netvrdím, že je to nezvládnuteľné, iba že maturanti to majú ľahšie, len si to neuvedomujú a stresujú s tým mesiace dopredu
odmaturovano konecne uz aj ja mozem hovorit maturita=formalita ... trochu vedomosti, trochu lucku, trochu improvizacie... a maturitne vysvedcko je na svete
nestreovala som,ale ráno som sa zobudila zo zlým pocitom,že nič neviem + mama ma stresovala a mne sa snívalo,že som zmeškala matury. ale zatiaľ mám 1,1,piatok ešte domaturujem. ale beriem to v pohode,len mám taký pocit trošku ťaživý a plnú hlavu vedomostí,,,tak nech už to prejde
@saddath heh tebe sa to aspon len snivalo, no u mna to bola realita nastastie som odpoved nezmeskal uplne, iba si namiesto pisomnej pripravy dal kratky sprint do skoly... no co, telocvik nikdy nezaskodi a nakoniec som nemeskal az tak vela, cca 10min, takze v poho (este stastie, ze byvam blizko skoly ) ... dovod je celkom bizarny, pomylil som si termin odpovede
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
@66janica6 v závislosti od školy a ja netvrdím, že je to nezvládnuteľné, iba že maturanti to majú ľahšie, len si to neuvedomujú a stresujú s tým mesiace dopredu
ja som sa dnes zacala bat
no aj ja som sa bála, no už aspoň viem aké to je, len aby som vytiahla dobrú otázku
a bola to pohoda.