Ahoj, mám menší problém. Chcel by som si kupit zrkadlovku ale neviem ze ktoru. Potreboval by som nejaku radu od napr. fotografa, pretoze hladam zrkadlovku do 600 eur. (spolu s objektivom). Neviem ze ci si mam vybrat znacku nikon alebo canon. Ine znacky by
Ak chceš videá vo full HD tak potom Canon 600D alebo už spomínaný Nikon5100 ..oba majú dokonca výklopné displeje, pomocou ktorých by si jednoduchšie mohol snímať sám seba Cenovo sú približne asi tá istá kategória, no myslím, že canon teraz viac zlacnel..
@maxo0 nemaj z toho dilemu, lebo to je viac-menej jedno. Ktoru znacku si vyberes uz pri tej pravdepodobne aj ostanes. Canon ma lacnejsie objektivy. Ja osobne mam Nikon
veľký point, čo píše grietusha.
som nikonista a som za to rád, ale všetky kolegyne a kolegovia majú canon a rovnako je to aj v škole, preto si nemôžem požičiavať objektívy.
ale zato mám prístup k high-endovým canon telám, takže je to vlastne jedno
c:
Neviem ako je to dnes, uz to nesledujem, ale kedysi som mal pocit, ze Canon ma krajsie farby a Nikon zas foti lepsie v tmavych priestoroch. Mozno sa to uz zmenilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
problem solved...
som nikonista a som za to rád, ale všetky kolegyne a kolegovia majú canon a rovnako je to aj v škole, preto si nemôžem požičiavať objektívy.
ale zato mám prístup k high-endovým canon telám, takže je to vlastne jedno
c:
ako predtym som bol viac prikloneny ku canon-u ale teraz asi budem pozerat, ze kto ma ake fotaky po okoli a podla toho si vyberem