Mam taky problem...priblizne pred tyzdnom som bola ako zvicajne na diske no tentokrat sa mi stalo cosi divne.Takmer nic som nepila myslim ze maximalne jednu vodku a zrazu sa mi zatocila hlava ,spadla som a ked som sa chcela postavit divne ma triaslo na ze
každopádne choď k doktorovi, síce to mohlo byť kludne aj z únavy alebo ti niekto do tej vodky niečo nasypal, nádor na mozgu (kludne ma ukrižujte, že straším ale môže to byť aj to)
Moc vam dakujem ,ale antifunebracka po pravde nic prijemne mi to nebolo...pocit ako keby ma zalieval pot a podobne...od vtedy sa neodvazim ist ani na disku bojim sa ze sa mi to zopakuje ano bola som u doktora ,ale zatial len u obvodnej...povedala ze to je pravdepodobne zo svetelnych efektov na diske a mala by som zajt ku neurologovi takze sa chystam...
no ja som videla epileptický záchvat a to nebolo len nejaké trasenie, chlapca to hodilo o zem a zvieral sa ako by v krcoch a hlavu mal vykrútenú... bolo to strašidelné
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
trošku by som zainvestoval do kníh
každopádne choď k doktorovi, síce to mohlo byť kludne aj z únavy alebo ti niekto do tej vodky niečo nasypal, nádor na mozgu (kludne ma ukrižujte, že straším ale môže to byť aj to)
radšej chod k doktorovi