Neviem podla mna na Belgicke....sice nemam skusenosť zo žiadnym ale kebyže si mam vybrať ja tak na Belgicke...sice nemam k tomu nejaky dovod ja idem na Hlinsku...
Ja tiež chodím na Balgické lýceum a nesťažujem sa Určite jedna z najlepších škôl, čo sa týka jazyka, nenaučís na nikde viac ako tam + veľa možností cestovať do zahraničia..
@wilhell kriste, belgické lýceum je názov starý 500 rokov a už sa nepoužíva.
a vôbec, záleží od jazyka. v ZA som na bilingválnom bola len preto, že mám rada franinu a fran. literatúru. inak som všetkými desiatimi za Sučany. najlepšie bilingválne na Slovensku je tam
(hoci tým anglickým reáliám až toľko nedávajú. ako som prednedávnom zistila. ale jazyk sa tam naučíš na výbornej úrovni)
do Sucian chodi moja kamaratka a pochvaluje si ,vsak zalezi od toho odkial presne si ,ci by si to nemala prilis daleko ,na belgicke by som nesla v zivote
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
a vôbec, záleží od jazyka. v ZA som na bilingválnom bola len preto, že mám rada franinu a fran. literatúru. inak som všetkými desiatimi za Sučany. najlepšie bilingválne na Slovensku je tam
(hoci tým anglickým reáliám až toľko nedávajú. ako som prednedávnom zistila. ale jazyk sa tam naučíš na výbornej úrovni)