už 2 roky milujem jedného chalana.on o tom vie,kedysi sme spolu aj chodili ,len sme sa spolu rozišli,kvôli tomu,že je zaneprázdený a má toho vela.opýtala som sa ho,že či by nechcel so mnou znova chodiť,povedal,že niečo ku mne cíti ,ale že na vzťah nie je
@zuzka2403 mas 15 rokov, prava laska ta este len caka. Zi, spoznavaj, chod s chalanmi, lub, davaj kopacky, ber kopacky.... tak ako hovori @majusssska , bla bla bla... nerob si tazku hlavu pride este horsie
"alebo nevie co chce?" to si tam napisala preto, ze je to celkom bezne, na niekoho, kto sposobuje (trebars len z pohladu inych) problemy ohladne vztahov? praveze z toho, co tam pises, mi to vyzera tak, ze celkom dobre vie, co chce. chce byt sam, lebo mu to tak vyhovuje, kedze nema na frajerku cas a navyse sa sklamal. Jasne, ze ti nekaze, ze mas nanho zabudnut, preco by ti on mal daco kazat? Mozno tvoju otazku, ci mas nanho zabudnut, bral prilis doslova, preto povedal, ze ti to nekaze. Ale nie je opodstatne vysvetlovat si jeho odpoved tak, ze mas cakat a dufat, ze sa s tebou da dokopy, lebo z ostatnych veci, co povedal, je jasne, ze to nechce.
To, ze nechce, aby si bola prenho smutna, tiez neznamena, ze mas u neho sance - akurat preco by mal chciet, aby si bola smutna? Jasne, ze to nechce.
No a to, ze neodpisal, mohlo byt sposobene hocicim, v kazdom pripade to dost jasne naznacuje, ze tvoje sance u neho su nizke.
Ci sa zahrava, to neviem, skor by som povedal, ze nie, ale mozno hej
A ta posledna veta, chapem to tak, ze zrejme chce byt aj s byvalkami kamarat...ale ked to tebe robi tazkost, tak ser na to, v tvojom pripade to, ze ste sa rozisli, pokojne moze znamenat, ze mozes nanho zabudnut, pretoze zjavne nedokazes byt s nim kamaratka bez toho, aby si sa trapila pre neopatovanu lasku.
Prečo si si spravila nový nick? Ako sa teraz dostanem k tvojim psycho fóram?!
Načo by si mu bola? Pomaly dvojmetrová,vychudnutá,nosatá,mierne psycho,neobľúbené,lenivé,nie moc krásne,furt ťa dačo bolí,migrény... Potom nejakú psychickú vadu viem že si tu kedysi rozoberala ...
Porozmýšľaj trošku,ja idem radšej spať,lebo som vstala zlou nohou.
prečo by sa s tebou zahrával? proste ťa nechce a bodka. možeš byť rada že je chalan milý a nechce ťa odjebať úplne priamo.. ale keď budeš takto pokračovať, skôr či neskôr to urobí
@zuzka2403 uvedomuješ si čo si napísala? "presne a normálne mi vysvetlil o čo ide a ja som z toho zmätená a neviem prečo sa so mnou zahráva"
NEZAHRÁVA sa s tebou, veď ti to normálne vysvetlil a hovorí pravdu. povedal ti že ti nekáže aby si naňho zabudla pretože ťa má rád a nechce ťa od seba odháňať, a asi ho nenapadlo že máš len dva režimy vzťahu človeka, že "chodiť s ním" a "ignorovať ho", lebo ľudia obvykle majú viac než len tieto dva. nechápem čo je ti nejasné.
@nevycerpavaj@24 RP je na Pokeci , tipujem ze tam si bezne , mas duckface fotky a v nicku mas urcite niekde slovo "sexi" - neber to osobne ved ked ta to bavi preco nie
@laurikaaa o mojom živote a správaní vieš totálne hovno..z tvojích komentárov si nič nerobím.je to len úbohé robiť si z niekoho srandu a vysmievať sa mu,to dokáže iba chudák.
@12pusinka16 veď včera sme sa bavii o Darwinových cenách, o ľudskom genofonde, a o tom že ho je treba čistiť, najlepšie tým spôsobom že jedinci s defektnými génmi sa zlikvidujú sami od seba
@47 lenže keď má čovek psychické problémy tak sa o nich nebude rozpisovať niekde na fóre, ak sa o nich na fóre rozpisuje tak jednoduch chce byť zaujímavý a túži potom aby ho niekto poľutoval
@nevycerpavaj@schizoofrenik stačí aj na tomto nicku si kuknúť fóra okrem toho že ju sexualne obťažujú a bolí ju stavec, mandle a koleno je tu aj toto 15. októbra 2011 16:23
už od dvanástich rokov ma trápia psychické problémy a neviem či to súvisí s mojím vekom alebo nie.niekedy cítim ako by ma niečo trápilo a cítim sa tak nič..a často ked som medzi ludmi cítim taký stres ,ked mám v škole odpovedať pred tabulou,buší mi srdce a točí sa mi hlava..a nie len to,ked niekto na mňa niekedy pozerá tak cítim strašný stres a tvárim sa zahanbene..z týchto psychických problémov mám pocit,že si ludia o mne myslia ,že som zvláštna ,a je to velmi nepríjemné,pretože to ako sa vo vnútry cítiš sa prejavuje aj na vonok.
@nevycerpavaj je pekné vedieť povedať ostatným veci narovinu... ale odtiaľ-potiaľ
+ VšETCI OSTATNí, ktorý tu píšu že je škaredá a iné milé veci...... nebudem pokrytec a priznám sa, že aj mňa prekvapilo, keď som prčítala, že s niekým chodila ale smiať sa z nej kvôli tomu že je škaredá... wtf?!?! jebe vám už dočista?!
za to, že ste vyhrali pekný rovný nos, či veľké oči neznamená, že máte právo smiať sa ostatným za to, že oni nemali to šťastie!
Ani mne zakladateľka nie je sympatická, ale správajte sa aspoň trošku vyzreto, stanovte si hranice a buďte trochu empatickejší....
Preboha,tebe to už neskutočne jebe na tú tvoju hlavu s tou tvojou ohromnou blonďavou ofinou disappointed:viem,ako si hovorila vyššie " aj psychické problémy sú choroby ako každé iné" )
Každý,kto sem chodí častejšie vie,že si tu takéto fórum písala,že ťa chceli znásilniť,vo vchode...alebo niečo také... Plus ťa chceli zbiť...
vy už nje ste normalni, momentalne ste jebnutejši ti čo sa jej smejete a nie ona. @laurikaaa a @nevycerpavaj je očividne zaujata voči nej. furt na ňu reagujete a drbete do nej, aj keď komentuje normalne, vy dve sa už uvedomte a začnite použivať mozog a prestaňte si hu všimať. už ste dali dosť najavo že vam vadi, ale už stačilo! boha.
som mysleu, že šikanovanie je vecou zakladnej školy :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
90 komentov
there´s so many fish in the sea
To, ze nechce, aby si bola prenho smutna, tiez neznamena, ze mas u neho sance - akurat preco by mal chciet, aby si bola smutna? Jasne, ze to nechce.
No a to, ze neodpisal, mohlo byt sposobene hocicim, v kazdom pripade to dost jasne naznacuje, ze tvoje sance u neho su nizke.
Ci sa zahrava, to neviem, skor by som povedal, ze nie, ale mozno hej
A ta posledna veta, chapem to tak, ze zrejme chce byt aj s byvalkami kamarat...ale ked to tebe robi tazkost, tak ser na to, v tvojom pripade to, ze ste sa rozisli, pokojne moze znamenat, ze mozes nanho zabudnut, pretoze zjavne nedokazes byt s nim kamaratka bez toho, aby si sa trapila pre neopatovanu lasku.
Načo by si mu bola? Pomaly dvojmetrová,vychudnutá,nosatá,mierne psycho,neobľúbené,lenivé,nie moc krásne,furt ťa dačo bolí,migrény... Potom nejakú psychickú vadu viem že si tu kedysi rozoberala ...
Porozmýšľaj trošku,ja idem radšej spať,lebo som vstala zlou nohou.
Sa cudujte potom ze ste nestastni.
porád vieš zničiť človeka
NEZAHRÁVA sa s tebou, veď ti to normálne vysvetlil a hovorí pravdu. povedal ti že ti nekáže aby si naňho zabudla pretože ťa má rád a nechce ťa od seba odháňať, a asi ho nenapadlo že máš len dva režimy vzťahu človeka, že "chodiť s ním" a "ignorovať ho", lebo ľudia obvykle majú viac než len tieto dva. nechápem čo je ti nejasné.
Nemáš začo,kedykoľvek sa obráť na moje rady,poradím narovinu a veľmi jednoducho
@klaudiqaaa
Trošku som dala dole tvoju " Obľúbenú" babu
@schizoofrenik
Snažím sa
@chef
Samozrejme,kedykoľvek môžeš napísať erpéčku,všetko ti vysvetlím ihneď a narovinu
Douč sa pravopis
@mm47
samozrejme,že som na pokeci
Každý deň, samozrejme,že mam v nicku sexi
Ak máš záujem,dám ti aj môj nick Aby si si môhol pozrieť fotky s duckface Mám ich pomerne dosť,niektoré sú fakt hodne sexi
Odporúčam každému
Nevravela si ty dade že chceš byť spisovateľka?
Sorry že ti to hovorím ale tvoje ambície sú vetou "výborné sú tvoje radi" oficiálne a nadobro zrušené
riadne dokonalá ženská
Aj keď ťa nemam rada
jebe sa mi klávesnica
Len na teba som čakala,kedy sa zapojíš do diskusie
Kto by čakal,že tu bude taká sranda,v takomto jebnutom fóre
Zuzička,nemyslím si,že schizo bol trápny,podľa mňa je to najväčší pán na celom Birdze .. aj s pár ďalšími
@nevycerpavaj díky
prečo som nenabrala odvahu to povedať aj ja ?
smejem sa asi mi roztrhne bránicu
Kašli na to, lebo ťa to furt bude trápiť. Zabudni na neho aj keď to pojde ťažko.
Ja som to tu tiež chcela napísať to čo nevyčerpávaj hned v jej prvom príspevku,no mierne mi leptalo,že ma tu poniektorí zdrbkajú
@schizoofrenik nemusia zase všetci,stačí zuzka Možno sa naučí správať sa normálne a žiť normálny život ..
to je ešte nič oproti tomu ako ju jedným časom rušila @laurikaaa
ešte keď mala inší nick najdi si zuzk4? a dáke čísla počekuj všetky jej fóra,ankety statusy a zistíš,že to je čistý psychoš
jebať nato,že vyzerá zle,horšie je toto ... že je psycho
@laurikaaa nie, dnes musia všetci
@zuzka2403 áno a patríš k psychiatričke,prečo tu tým všetkým vyčerpávaš nás?
@schizoofrenik áno,to je ten nick,psychiatrický Oplatí sa tu pre ňu pre teba a pár dalších občas prísť pozrieť
@schizoofrenik
@nevycerpavaj
@laurikaaa
@klaudiqaaa
... ani JA -> VAS nemam rad
už od dvanástich rokov ma trápia psychické problémy a neviem či to súvisí s mojím vekom alebo nie.niekedy cítim ako by ma niečo trápilo a cítim sa tak nič..a často ked som medzi ludmi cítim taký stres ,ked mám v škole odpovedať pred tabulou,buší mi srdce a točí sa mi hlava..a nie len to,ked niekto na mňa niekedy pozerá tak cítim strašný stres a tvárim sa zahanbene..z týchto psychických problémov mám pocit,že si ludia o mne myslia ,že som zvláštna ,a je to velmi nepríjemné,pretože to ako sa vo vnútry cítiš sa prejavuje aj na vonok.
Take ze slovicko "sikanovanie" vam nic nehovori? Akoze sranda odtial potial!
+ VšETCI OSTATNí, ktorý tu píšu že je škaredá a iné milé veci...... nebudem pokrytec a priznám sa, že aj mňa prekvapilo, keď som prčítala, že s niekým chodila ale smiať sa z nej kvôli tomu že je škaredá... wtf?!?! jebe vám už dočista?!
za to, že ste vyhrali pekný rovný nos, či veľké oči neznamená, že máte právo smiať sa ostatným za to, že oni nemali to šťastie!
Ani mne zakladateľka nie je sympatická, ale správajte sa aspoň trošku vyzreto, stanovte si hranice a buďte trochu empatickejší....
Povedala som ,,nie moc krásne " len tak mimochodom
@mm47 @26 big
baby nejebte toľko do nej lebo ešte sa rozplače a čo potom
Serie ma,aká je,nežije život,realitu,je proste mimo ...
Každý,kto sem chodí častejšie vie,že si tu takéto fórum písala,že ťa chceli znásilniť,vo vchode...alebo niečo také... Plus ťa chceli zbiť...
Neskutočne prijebaná.
Ospravedlňujem sa ostatným za nadávky...
BOHA !
75 . Priznaj sa,že tu ojebávaš ľudí svojimi super príbehami ( tento teraz nemyslím )
aby si bola trošku zaujímavá. Škoda,že v rodine sa ti pozornosti nedostalo a taktiež škoda,že nemáš žiadnych,žiadnych kamarátov
@adsy v akom blogu? chcem link !
som mysleu, že šikanovanie je vecou zakladnej školy :/
nemám pocit,žeby som ju šikanovala
Ja jednoducho drbem do všetkých...