Moj problem je asi taky, ze skoro stale chodim cikat. Vypijem dva deci a nastim z toho liter. Nehovoriac o takych veciach ako je kava a pivo A ako to riesim pri dlhsich cestach autobusom alebo vlakom? Nijako Povedala som si, ze skratka ma nebude obmedzovat vlastny mocovy mechur a aby ma nutil byt doma, tak to uz vobec nie.
Tvoj problem je zjavne psychicky, tak sa skus poradit so psychologom, lebo my sme hovada, my ti nedame normalnu radu Alebo... pokial sa vies zapriet a ovladat, mozno to zvladnes aj sama
moja kamaratka, bola s tym u psychologicky a ta jej povedala ze to je fobia... ono ti ani tak casto netreba ist, lebo tolko tekutin sa ti v tele nenazbiera, ale zacnes byt nervozna a vies ze to na teba pride, potom na to myslis, si este nervoznejsia a potom utekas na zachod kde mozno len cvrknes tolko, kolko ini ludia v sebe v pohode udrzia
Jj, ja som tiež bol obsedantný kompulzívny, ešte aj som
Jednoducho som musel chodiť pravidelnými "trasami" škola - domov, domov - škola, alebo som mal proste na všetko svoje "cestičky". Či som sa musel pohybovať tak, aby som sa náhodou neotočil o 90°, ak áno, musel som sa odtočiť. Ja som to odignoroval. Ak to nepôjde, rieši to psychológ. Klasickým príkladom OD choroby je Adrian Monk
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
hlavne sa treba naucit zvladat stres, ukludnit sa
Tvoj problem je zjavne psychicky, tak sa skus poradit so psychologom, lebo my sme hovada, my ti nedame normalnu radu Alebo... pokial sa vies zapriet a ovladat, mozno to zvladnes aj sama
Jednoducho som musel chodiť pravidelnými "trasami" škola - domov, domov - škola, alebo som mal proste na všetko svoje "cestičky". Či som sa musel pohybovať tak, aby som sa náhodou neotočil o 90°, ak áno, musel som sa odtočiť. Ja som to odignoroval. Ak to nepôjde, rieši to psychológ. Klasickým príkladom OD choroby je Adrian Monk