To jelenie, konské, diviačie mäso, neviem, možno by som aj mala rada, ale jesť mäso divých zvierat mi príde, hm, nesprávne. Teda aj jedenie iných zvierat je asi blbé, ale proste mám mäso príliš rada a nejako nie som až tak veľmi etická že by som sa toho vzdala.
A tatársky biftek je fajn na hrianke, len je to až príliš ťažké a zvládnem tak dva hryzy
@aventine tak zas ani ja to nejem casto.. konske maso som jedol asi 2x v zivote, masi z diviny mam tak raz za 2-3 roky.. maso mam rad, ale snazim sa to obmedzovat... poslednu dobu varim maso asi len raz do mesiaca.. ked to tak nejak citim ze moje telo to uz asi nejak potrebuje
@aventine strasne by ma zaujimala logika za tymto - akym sposobom je menej spravne rychlo zabit zviera, co cely zivot behalo po prirode a malo tak prirodzeny zivot, ako sa len da, nez jest kura z velkochovu, co zilo cely zivot natlacene na kope s otatnymi kuratami, malo na svoju existenciu asi 10cm stovrcovych miesta a cely jeho zivot bol o tom, aby co najrychlejsie vyrastlo a mohlo byt zozrate?
Akoze, ja som velky masozravec a jem aj tie kurence z velkochovu, ale divina je zdaleka najetickejsia moznost, co sa masa tyka
To sú všetko také jedlá akurát struhnuté, že by som asi zomrel od hladu ...jedine oškvarky by som si dal a mohol zjesť, no a potom steak, aj to kurací aj keď sa to tak iba nazýva ...takže bol by som iba na oškvarkoch, a aj to nejem nejako často a viac ich mám rád v pagáčoch
Plúcka, srdcia, žalúdky tak na to ja nie som ozaj, inak zožeriem fakt skoro všetko ale tieto vnútornosti teda nemusím. Ešte ako tak zjem pečienku ale musí byť dobre pripravená a nie horká.
@staphylococcus asi som to dosť blbo napísala, že mi to príde nesprávne, lebo máš pravdu, že je to vlastne najetickejšia možnosť tak sa opravujem, že je to len mne osobne nejaká protivná predstava jesť jeleňa a pod., bez logického odôvodnenia
Inak pri tejto ankete som prisla na to, ze to, na co som bola zvyknuta od decka mi pride uplne najviac ok a to, co sa u nas nerobilo je v kategorii "musela by som byt fakt velmi hladna a idealne nevediet, co to je"
...co hej, je pokrytectvo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
A tatársky biftek je fajn na hrianke, len je to až príliš ťažké a zvládnem tak dva hryzy
Akoze, ja som velky masozravec a jem aj tie kurence z velkochovu, ale divina je zdaleka najetickejsia moznost, co sa masa tyka
...co hej, je pokrytectvo.