6 rokov trva skola ?????to co je za stredna ???ked mas napisane ,ze mas 15??......ale bez ohladu na to ,pockaj ako sa to bude vyvijat ....a potom sa rozhodni
ak ho lubis tak potom nieje dovod na to aby si to skoncila...ja som s priatelom tiez len cez vikendy a cez nejake prazdniny lebo on ma skolu az vo Zvolene...a zatial to funguje...klopem na drevo
KRISTE PANE .. tieto diskusie milujem najviac zo všetkého ... ty to musíš vedieť! a nie sa nechať ovplyvniť niekým odtiaľto ... môžno vám to bude tak fungovať .. a možno nie ..
Budete spolu len cez vikendy a sviatky? Sak to je to najlepsie co vo vztahu moze byt. Ja som bol s mojou byvalou zo zaciatku skoro kazdy den a po roku sa to vsetko zacalo kazit. Po dalsom roku a pol uz toho bolo moc a skoncilo to..
Ja s mojím zlatkom bývam a neviem si predstaviť jeden deň bez neho. Ale dávnejšie bol na tri mesiace v zahraničí a síce mi chýbal, ale napriek tomu sme to vydržali. A ani ma nenapadlo ukončiť to. Čas ukáže sám, či ten vzťah za to stojí.
prebohaaa ... ked to niekto nepozná tak nemože hovoriť že to bude stíále horšie a horšie ... ja chodím s mojim priatelom už 3 roky a chodí do školy do prahy .. aaa stále je to skvele .. užívame si čas ked sme spolu a o to viac si vvážime jeden druheho .. je na vás či sa lubite na tolko aby ste to vydržali .. či sa milujete tak že pre vás neexistuje nikto iny ..
ja som tak chodila ale s tym ze my sme sa dali dokopy az potom ako som odisla. neviem si to vynachvalit. svojim sposobom mas svaty pokoj mozes si robit co chces nikdy sa to nedozvie a nejdete si na nervy /my sme sa sli po 5 hodinach spolu zabit / a vydrzalo nam to v dobrom aj zlom rok
@19 preco nie? preco si kazdy mysli, ze 13 rocny clovek nemoze lubit, nemoze mat niekoho rad? to je pekne skresleny nazor, ktory prevlada na birdzi, ze vsetky 13-15 rocne maju max. dvojtyzdnove vztahy.
len preto, ze sa to ludom zda byt nezvycajne? nesudte podla seba
sama zistíš...postupom času ako sa to vyvinie.....váš vzťah poznáš sama najlepšie....a sama vieš čo Vá prospeje a čo nie....myslím že keď vieš a chceš aby to bolo na celý život tak sama pochopíš že tých šesť rokov odlúčenia vám iba pomôže..alebo naopak vás to zničí..sama musíš uvážiť čo je správne....prajem veľa úspechov..
ak vzťah funguje a jediným problémom je len diaľka prečo nie?
ja mám vzťah na diaľku a nemám najmenší problém.
sme spolu každú voľnú chvíľu a aj keĎ nie,nerobím z toho tragédiu,veď sme spolu cez týždeň v kontakte,telefóny a net fungujú.
a potom,keď idem na víkend,alebo ešte na dlhšie za ním,teším sa ako malá.aj po vyše dvoch rokoch čo sme spolu.
takže nevidím dôvod,prečo by mal vzťah končiť,len kvôli diaľke,ak dokáže byť človek verný a vo vzťahu nie sú iné závažné problémy,nevidím v tom problém.
niee... ja sa s priatelkou vidim tiez len cez vikendy, a funguje nam to... treba len chciet, a myslim si, ze asi mas pochybnosti... ak to je jediny dovod preco to skoncit, tak urcite nie...
Boze, jak moze take decko nevyzrezte niekoho lubit. V tom veku ide len o styl, je proste stylove mat frajera/frajerku. Potom to tak aj berie, ze na skole bude dalsi.
@31 Milo5....haha mam sa smiat alebo plakat??!!je mi ta uprimne luto asi si este nikdy nikoho nemiloval....a v mojom pripade nejde vobec o nejaky hlupy styl ..ako sa hovori podla seba sudim teba ale bohuzial tento krat ti to nevyslo....setri si sily budes ich este potrebovat
co riesis hee???....pozri ano mas prawdu nelubim ho....totizto ja ho milujem
sme spolu uz dva roky ale este nikdy sme neboli od seba na taky dlhy cas a preto mam pochybnosti ci to vydrzime ....ale podla tvojho veku si myslim ze si dost inteligentny nato aby si to pochopil...alebo sa mylim???!!
Len neviem pochopit preco to riesis potom ty ked este ziadny problem nenastal. Budes chodit domov na vikendy a uvidis. Porozpravala si sa vobec s nim o tom? Spytaj sa ho a ked ti on povie, ze je to v poriadku, ze to vydzi a uvedomuje si nasledky, tak potom budes mat cistu mysel ak ti ide len o neho. Ty musis vediet ci mu doverujes.
ano uz som sa s nim o tom rozpravala a nie raz ....a nas rozhovor skoncil vzdy tak ze sme si povedali ano skusime to a uvidime...lenze mam pocit ze aj on ma z toho strach ci to nieje zbytocne aby sme boli dalej spolu ked aj tak pojdem prec a budeme z toho obaja sklamani........
wies co mas prawdu naco to tu vobec riesim sak nikto newie dopredu co sa stane a ak to mam skoncit len koli tomu ze mam strach ze to skonci tak to je blbost....ty kks dakujem
Rozchod prinasa sklamanie tak ci tak... Ked to nechas bezat, nemas co stratit. Nemas mat preco strach. Iba ak z toho, ze by to skoncil potom on a nie ty. No nie je spravne tak rozmyslat. Ale to je jedno nechajme to ked si na spravnej ceste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ak ho mas rada tak sa s nim snad nerozides preto ze bude daleko, a budes s nim len cez vikendy
len preto, ze sa to ludom zda byt nezvycajne? nesudte podla seba
ak vzťah funguje a jediným problémom je len diaľka prečo nie?
ja mám vzťah na diaľku a nemám najmenší problém.
sme spolu každú voľnú chvíľu a aj keĎ nie,nerobím z toho tragédiu,veď sme spolu cez týždeň v kontakte,telefóny a net fungujú.
a potom,keď idem na víkend,alebo ešte na dlhšie za ním,teším sa ako malá.aj po vyše dvoch rokoch čo sme spolu.
takže nevidím dôvod,prečo by mal vzťah končiť,len kvôli diaľke,ak dokáže byť človek verný a vo vzťahu nie sú iné závažné problémy,nevidím v tom problém.
Ja mam frajerku 220km daleko a vpohode to klape
skor by som povedal že to ten vztah tak otuzilo , musíme si verit proste
Ty by si ho chela uz hned nechať ...
Ked ho maš skutocne rada by si nato ani nepomyslela !!
» dc132.file.qip.ru/img/112888075/8...
sme spolu uz dva roky ale este nikdy sme neboli od seba na taky dlhy cas a preto mam pochybnosti ci to vydrzime ....ale podla tvojho veku si myslim ze si dost inteligentny nato aby si to pochopil...alebo sa mylim???!!
No a ak mas pochybnosti ci to vydrzis ty, tak...
wies co mas prawdu naco to tu vobec riesim sak nikto newie dopredu co sa stane a ak to mam skoncit len koli tomu ze mam strach ze to skonci tak to je blbost....ty kks dakujem
Rad som poradil