ahojte ludia potrebujem pomoct uz 6mesiacov so nedostala kramy co mam robit??? co to znamena?? ku ginekologovi sa mi nechce co si o tom myslite baby ? stalo sa vam to uz niekkedy?? dakujeem za rady
(Rofl) vedela som to! ja som vedela že tu bude táto téma
a moja rada znie... @gertri keď už 6 mesiacov,to by si už mohla mať zväčšené brucho kebyže si tehotná...povec to prípadne mame (keďže neviem koľko máš rokov) alebo choď ku gynokológovi..on pomôže
@gertri tak keď si si istá, že nemáš byť z čoho choď na gynekológiu, a ak by sa aj mala byť čoho - choď na gynekológiu...takže myslím, že je jasné čo máš robiť, ísť k lekárovi - šokujúci záver, však?
si este dost mlada. pokial si aj pred tym nemala pravidelne kramy, tak by som to nepovazovala za nieco vazne (mne sa to stalo tiez asi v 14stich). a malo by sa ti to upravit.
ale ak chces mat istotu, ze si okej, tak toto nie je spravne miesto.
Mila Gert ten isty problem mam aj ja chod k lekarke nech ta vysetri ani ja som nemohla dostat 6medsiacov a zas mam ten isty problem,nech ti urobi ultrazvuk,krve testy a celkovo ta vxsetri,ked bude vsetko ok dostanes bud pravidelne injekcie do zadku alebo ti doporucim dufaston ten je slabucky neskodny a zabera mas z neho pravidelny cyklus ale pozor ten nech ti predpise lekar a on ti povie ak oho mas uzivat ja som ho uzivala na 16den ako mi zacala mnestruacia a potom 10dni ho uzivas a za 3dni dostanes menzes ale priprav sa ze prv dostanes ten agolutin teda injekciu do zadku
mne raz neprišli krámy 2 a pol mesiaca... krámy mi stále meškajú, čiže keď mi meškali mesiac a pol tak som to brala v pohode, potom keď dva mesiace, tak som ich už čakala a keď nechodili tak som šla na vyvolávačku choď vážne k tomu doktorovi? nechápem prečo k nemu dievčatá nechcú chodiť... keď do frasa raz má dievča nejaký problém, či už meškajúce krámy alebo kvasinkovú infekciu alebo čo, tak by mala ísť radšej za odborníkom ako ticho trpieť...
porucha hormónov má svoje dôvody a lekár ich nelieči iba napravuje škody... problém je že pri neodstránení dôvodov problém opäť vznikne a tak sa stávaš závislá na farmáciach a ich svinstvu (s prepáčením) ide o biznis.
kniha v slovenskom vydaní má názov tajomstvo zdravia a dlhého života...mnohým ľuďom zmenila život. V knihe sa pojednáva o riešení otázky ohľadom ľudskej stravy. Jej moci na ľudský organizmus. Budeš čumieť za čím všetkým stojí a ako jednoduché je dostať sa z čohokoľvek ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
a moja rada znie... @gertri keď už 6 mesiacov,to by si už mohla mať zväčšené brucho kebyže si tehotná...povec to prípadne mame (keďže neviem koľko máš rokov) alebo choď ku gynokológovi..on pomôže
ale ty, tym ze si starsia, by si uz nemala mat taketo problemy.. mozno si anorekticka, bulimicka, to my nevieme - tym prestava menstruacia
alebo si nejako chudokrvna - tym to meskava
alebo si tehotna mas byt z coho?
Nauč sa pravopis.
+Kedže mám super zlú náladu tak ti poviem,že sa máš zabiť....
ale ak chces mat istotu, ze si okej, tak toto nie je spravne miesto.
@mundy18 ona tampóny už dlho používa, ale nevyberá ich
nie si veľmi chudá?
možno si nabúchaná... ale ku gynekologovi by si mala isť na 100%
začať papať normálne ťa neláka?
k tomu lekárovi každopádne choď, ono je to síce veľmi pohodlné, nemať krámy, ale v budúcnosti z toho budeš mať problémy.
Moje doporučenie: » www.ulozto.sk/10017840/gunter...
kniha v slovenskom vydaní má názov tajomstvo zdravia a dlhého života...mnohým ľuďom zmenila život. V knihe sa pojednáva o riešení otázky ohľadom ľudskej stravy. Jej moci na ľudský organizmus. Budeš čumieť za čím všetkým stojí a ako jednoduché je dostať sa z čohokoľvek ...