Nie nemam neboj sa @bitter ..viem, videla som pribalovy letacik ale ide skor o tu interakciu thc a inhibitorov serotoninu..kedze niekde som citala, ze sa tieto latky navzajom neovplyvnuju ale neviem no..
užívanie marihuany už len v kombinácií s alkoholom nesie dosť veľké riziko. V spojení s antidepresívami to určite lepšie nebude, nakoľko mariška vyvoláva nejaké stavy v mozgu a antidepresíva taktiež. A takáto kombinácia je určite nebezpečná. Už len z toho hľadiska, že ti to môže vyvolať hlboké psychické problémy alebo ochorenia (napr schizofrénia). Nehovoriac ďalej o návykovosti a vedľajších účinkov...
@endreja myslela si že ti niekto poradí?.. každy o tom vie hovno takisto ako aj ja.. takže odpoveď ziskaš len pokusom.. ale sama vieš že je hovadidna robiť to..
No lenze oni sa navzajom ovplivnuju , THC ovplivnije hladinu serotoninu ktora moze ovplivnit prirodzeny spanok a jeho fazy , taktiez pocit stastia a podobne
Akože ja si v pohode dám zelené aj keď beriem nejaké lieky, lebo tak lieky je záťaž na pečeň a určite je to lepšie ako chľastať... Ale tak tu ide skôr o to, že to sú antidepresíva. Ktovie, podľa mňa my ti asi ťažko poradíme, skôr sa spýtaj nejakého v pohode psychiatra alebo doktora, lebo tu ide asi čisto o medicínsku vec... A my do toho môžeme asi ťažko vidieť, keď sme to neštudovali...
@fixa o antidepresívach a všeobecne o liekoch, ktoré účinkujú na CNS mám dosť veľa naštudovaného, niečo aj odskúšané. Trávu som skúsila len raz a ten jedinýkrát som to skombinovala aj s množstvom alkoholu a po tejto skúsenosti sa už ani len trávy nedotknem, lebo som mala taký stav, že som myslela, že v nemocnici skončím každopádne je to somarina
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
nie je rozumná kombinácia ale škodlivá. :letim:
No lenze oni sa navzajom ovplivnuju , THC ovplivnije hladinu serotoninu ktora moze ovplivnit prirodzeny spanok a jeho fazy , taktiez pocit stastia a podobne
nemam skusenosti ale asi to neni dobry napad ked si nechces ubližit