Ahojte chcem sa spýtať trávu som mal 4x v živote a naposledy som ju mal pred týždňom v sobotu a teraz som ochorel je tu možnosť že keď pôjdem k doktorke tak mi spraví odber krvi koli chorobe že mi to tam nájde? Niesom žiaden Hulic ani nič také sa
@9
presne, nie, na to aby ti to našli, by musela doktorka zaškrtnúť special políčka aby ti vyšetrili krv, pravdepodobne ti spraví bežné vyšetrenie na nejaké vitamíny alebo prítomnosť nejakých parazitov či čo proste normálne veci pri choroby, no stress
@dreams155
Tak dlho by sa drzala jedine mozno ak by si ju daval casto...
V moci je to do nejakych dvoch tyzdnov cca,v krvi 2 mesiace a vo vlasoch sest tusim
@dreams155
Naopak,v moci je tak dlho
Tak ja neviem,mne jedna lekarka hovorila,ze okolo dvoch mesiacov,ked si dfas obcas a cca tri mesiace,ked si davas casto a pravidelne
Tak, ten čo dlhodobo tak do 3mesiacov, krátkodobo max. 1mesiaca.
Užívanie marihuany je možné odhaliť laboratórnym rozborom krvi alebo moču, musí ísť iba o špec. laboratórny rozbor zameraný na THC. Takže bežné kontroly krvi pri chorobe.. tým sa chlapec nemusí ničoho báť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
keine Schance
Ale, dá sa to odvodniť v poho.
presne, nie, na to aby ti to našli, by musela doktorka zaškrtnúť special políčka aby ti vyšetrili krv, pravdepodobne ti spraví bežné vyšetrenie na nejaké vitamíny alebo prítomnosť nejakých parazitov či čo proste normálne veci pri choroby, no stress
Tak dlho by sa drzala jedine mozno ak by si ju daval casto...
V moci je to do nejakych dvoch tyzdnov cca,v krvi 2 mesiace a vo vlasoch sest tusim
Tak vidím, že ľudia vedia viac, než lekári.
Možno, zrovna sa lekár mýlil..
Si sa pytala?
Takto to zase bolo povedane mne a aj pri hladani som sa vsade docitala toto Tak potom su hlupi vsetci a ty vies najlepsie
Áno, pýtal som sa mami. Ona totiž pracuje ako sestra na transfúzke.
Cca 3 až 4 mesiace.
Naopak,v moci je tak dlho
Tak ja neviem,mne jedna lekarka hovorila,ze okolo dvoch mesiacov,ked si dfas obcas a cca tri mesiace,ked si davas casto a pravidelne
Večer brnknem mame a spýtam sa. Aby sme mali jasno.
Tak, ten čo dlhodobo tak do 3mesiacov, krátkodobo max. 1mesiaca.
Užívanie marihuany je možné odhaliť laboratórnym rozborom krvi alebo moču, musí ísť iba o špec. laboratórny rozbor zameraný na THC. Takže bežné kontroly krvi pri chorobe.. tým sa chlapec nemusí ničoho báť.
@Silvaaaaa55
V pohode,stava sa
No,tak mame konecne jasno