Maryna mi príde podobná ako modrá Nivea(tá v plechovom obale). Je tuhná, mastná a o hydratácii pleti tiež moc písať nemôžem. Vytvorí na pleti taký hnusný mastný film, ktorý sa vôbec nevsakuje. Ja som po použití mala taký divný nepríjemný pocit na pleti, mne nesadol vôbec.
Ako výživný krém mi príde fajn Nivea Care. Vôbec nieje mastná, dobre sa vstrebáva do pokožky, nezanecháva ten divný film na pleti, a je univerzálna, takže ju môžeš použiť na celé telo.
Na pleť na tvári by som ho príliš nepoužívala, na môj názor je zas až príliš taký ... ťažký a pleť je po ňom mastná. Ale na suchú kožu na rukách mi celkom pomáha, len mi strašne nevonia
skús pokukať tuto » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/... majú tam celkom veľký výber krémov na pleť. Ja som lenivá chodiť po obchodoch, tak si to radšej všetko objednávam. Minule som tam kupovala od Vichy hydratačný krém na suchú pleť a bol super
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
takže...
mamka odporúča
podla typu pleti, ja som taka mastna jak tuba Maryny, cize by som mohla komunikovat s ISS svojimi odleskmi
Ako výživný krém mi príde fajn Nivea Care. Vôbec nieje mastná, dobre sa vstrebáva do pokožky, nezanecháva ten divný film na pleti, a je univerzálna, takže ju môžeš použiť na celé telo.
ďakujem
skús pokukať tuto » www.kuponyzdarma.sk/pilulka-sk/... majú tam celkom veľký výber krémov na pleť. Ja som lenivá chodiť po obchodoch, tak si to radšej všetko objednávam. Minule som tam kupovala od Vichy hydratačný krém na suchú pleť a bol super