nechápem odmietavý postoj k nim. akože ok, je okolo nich posledné roky strašný humbuk, ale tá značka funguje už niekoľko desaťročí a robia jedny z najkomfortnejšich tenisiek vôbec.
milujem converse. ale preferujem iné než chuck taylor style.
súhlasím so smartboyom. Sú to len poondené číny za nekresťanskú cenu. Ja osobne si na značke nijak moc nepotrpím, (Fishbone za značku nerátam ) no topánky si kupujem výhradne značkové. Vždycky si vyberám s 3 značiek - crop, vans a nike a nijak ich striedam. Conversy som mal raz, pekné sú o tom pokoj, no sú absolútne nepohodlné a ja, zvyknutý na poriadne kvalitné tenisky som ich rozbil za 2 mesiace.
presne tak! ešteže ja mám známu v Amerike čo mi kúpi za 20-30 doláčov také fajnové že sa mi až očné buľvy prevracajú ani ja nevravím, že čínske fejky sú hnus, lebo mi raz poslala iba také číňankové a sú to moje naj tenisky asi ale už sú polorozpadnuté
Mám ich už dosť dlho a stále držia a sú v pohode. A čo sa týka tenisiek , tak podľa mňa sú Converse tie najpohodlnejšie . Tie moje toho prežili už fakt veľa po opraní ako nové
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
nechápem odmietavý postoj k nim. akože ok, je okolo nich posledné roky strašný humbuk, ale tá značka funguje už niekoľko desaťročí a robia jedny z najkomfortnejšich tenisiek vôbec.
milujem converse. ale preferujem iné než chuck taylor style.
Tieto mam uz 3 roky vyzeraju uz viac hnedo ako bielo A bojim sa ich oprat pre tu gumenu siet tych panacikov na tom
za cenu jedných značkových môžem mať viacero lacnejších a môžem ich striedať.
aj keď nevydržia bohvieako dlho, sú takmer na chlp rovnaké ako pravé a ja si na značke nepotrpím.
asi si kupim dalsie ale vsetky su take onicom v nasich obchodoch -.-
presne tak! ešteže ja mám známu v Amerike čo mi kúpi za 20-30 doláčov také fajnové že sa mi až očné buľvy prevracajú ani ja nevravím, že čínske fejky sú hnus, lebo mi raz poslala iba také číňankové a sú to moje naj tenisky asi ale už sú polorozpadnuté
Mám ich už dosť dlho a stále držia a sú v pohode. A čo sa týka tenisiek , tak podľa mňa sú Converse tie najpohodlnejšie . Tie moje toho prežili už fakt veľa po opraní ako nové
mám svoje modré číňanky zajebabrané od farieb (pôvodne bola na garáž, ale plány sa menia )
a svoje čierne číňanky zajebabrané od blata
a svoje červené číňanky, v ktorých som prepogovala 3 dni na štrku, takže podrážka má na hrúbku asi pol milimetra a sú v nej diery
a som spokojná!