ja mam rovno tae depresivne obdobia ... 4-8 dni v kuse ... cca kazde 3 mesiace
som velmi a casto smutny no viem sa aj tesit ... prakticky mi chba urcity impulz do zivota a hned by sa eci mali lepsie ... lenze to by ma ludia museli prestat ignorovat a zacat aspon pocuvat bez toho aby som to co chcem poedat musel opakovat 5x ... aspon toto by som si prial ... nebyt ako vzduch ..
no ja mávam často dokonca už takmer pravidelne.... ale dokážem sa hocikedy tak tváriť, že si ľudia myslia, že som najspokojnejší a najzábavnejší človek na svete
Depresiu nie, ale momentálne mám všelijaké pocity, od spokojnosti a zamilovanosti cez zúfalstvo, obavy a samotu po zlosť, výčitky svedomia a ešte sa aj hnevám sama na seba... Ale zvládam to.
.. Neviem veľmi zaradiť čo je len zlá nálada (smútok) alebo čo je už depresia.. Ale určite mávam min. ten smútok.. A mám na to dosť primitívny dôvod.. Poväčšine je to kvôli tomu, že všetci okolo mňa majú na niečo nadanie alebo jednoducho vrodenú špecifickú vlasnosť... čokoľvek.. Len ja som ako nejaký iný druh kt. aj keby hľadal celý svoj život na sebe niečo špecifické nenájde to.. A to ma neskutočné štve..že som len obyčajne tuctové dievča kt nieje ničím charakteristické..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
som velmi a casto smutny no viem sa aj tesit ... prakticky mi chba urcity impulz do zivota a hned by sa eci mali lepsie ... lenze to by ma ludia museli prestat ignorovat a zacat aspon pocuvat bez toho aby som to co chcem poedat musel opakovat 5x ... aspon toto by som si prial ... nebyt ako vzduch ..
» www.servier.sk/informacie-pre-... pre tých,čo si myslia,že ju majú...