roky používam diár, na vianoce som dostal taký, že "motivačný" ale cca v marci som si prestal vypĺňať tie kraviny typu "úspech za týždeň" "záväzok do nového mesiaca" atď....
sice tento rok nemam, lebo proste nebolo to kedy riesit na prelome rokov, ale na rok 2019 uz mam fitness diar a strasne sa tesim, ako ho budem pouzivat a inak aj predtym som mala kazdy rok a pouzivala som ich, teraz mi ho ciastocne supluje taky maly nastenny kalendar
nemám, nechcem, ale považujem to za užitočné
ja som si už toľko krát kúpila diár a vždy mi to vydržalo tak mesiac, som naučená všetko si držať v hlave a aj keď by som bola rada, kebyže si to môžem zapisovať, nuž neda sa
mám krásny diár, ,zensky motivacny, ale nepouzivam ho uplne som si od toho odvykla, odkedy len chodim z roboty do roboty a mimocasove aktivity mam akurat tak nakup v tescu a to sa mi tam zapisovat nechce :/
dostala som ako suvenir z dovolenky a nemam rada plytvanie, takze sa snazim dat vsetkemu, co mam nejaky ucel. akoze aj ma to bavi vypisovat si poznamocky a tak
Mám skor taký neodatumovany to-do listovnik, než diár. Keď je nieco viazané do budúcnosti na dátum tak potrebujem aby to aby mňa kričalo, zvonilo alebo nejako upútalo moju pozornosť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a je úplne krásny už sa neviem dočkať, kedy do neho budem môcť zapisovať
ja som si už toľko krát kúpila diár a vždy mi to vydržalo tak mesiac, som naučená všetko si držať v hlave a aj keď by som bola rada, kebyže si to môžem zapisovať, nuž neda sa