Ja tomu nerozumiem, založila som si to, ale keď som chcela pridať fotky, tak to odo mňa chcelo aplikáciu google play a keď som si ju išla stiahnuť, vypísalo mi:
"Pomocou tohto e-mailového účtu ste zatiaľ na svojom zariadení nepoužili aplikáciu Obchod Google Play (ikona bielej nákupnej tašky)." Netuším, čo mám ďalej robiť, či si musím niečo kúpiť od nich alebo čo, tak som sa na to vykašľala.
zaregistrovala som sa veľmi dávno, no len toto leto som začala reálne používať síce svoje fotky tam dávam pomenej a nie tak často, rada tam stalkujem istých ľudí
@janessn Tak som si miesto toho skúsila stiahnuť iTunes, čo sa podarilo, ale keď som chcela ten instagram spustiť, chcelo to odo mňa nejaké Apple ID. Tak som klikla, že si chcem získať Apple ID, ale tam to chcelo moje heslo, ale ja tam žiadne heslo nemám. Asi kašlem na to, neskutočne komplikované to je. Nestojí mi to za to. Vôbec netuším, ako to mám spustiť.
@boolean Ja sa asi vzdávam všetkého z týchto moderných "vychytávok", twitter, instagram aj snapchat Jednak si to neviem založiť ani ak by som chcela (snapchat dokonca tuším ani nejde na windows phone) a tiež mi to vlastne príde zbytočné. Lepšie žiť v reálnom živote Aspoň pre mňa.
sledujem fotky zo sveta, účty ktoré odoberám (niekedy s naozaj peknými umeleckými fotografiami) a sem tam niečo pridám aj ja, ale naozaj iba sem tam, skôr iba sledujem fotografie iných ľudí
Mám ho a zvyknem pridávať fotky len výnimočne, keď som niekde na dovolenke alebo výlete. Občas sa tam zvyknem pozrieť čo je nové, ale skôr som na fb, i keď tam vôbec nepridávam fotky.
@veronikacs Nechcel som hned všetkých obviniť z egoizmu,kedže nepoznám všetkých používateľov instagramu,ale je dosť možné,že niektorí sú tam aj z takých dôvodov,kedže poznám ľudské povahy a mentality. Ale inak presne si ma vystihla, lebo podľa jedného testu osobnosti som vraj diplomat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
@Patuskoo @Adka25 @Foxylady @Luc.ka @Tomias @Jazzanova @Ahojky011
Občas tam mám pekné fotky, no
"Pomocou tohto e-mailového účtu ste zatiaľ na svojom zariadení nepoužili aplikáciu Obchod Google Play (ikona bielej nákupnej tašky)." Netuším, čo mám ďalej robiť, či si musím niečo kúpiť od nich alebo čo, tak som sa na to vykašľala.