mam ale absolutne nechapem ako mozu byt vsetci na nom zavisli a travit hodinu na facebooku a podobne stale neviem pochopit co tam akoze robia?? ja mam fb zapnuty stale cely den ale pozrem len ked pocujem upozornenie, nejde mi do hlavy co by som tam akoze mohla hodiny robit
ak tomu niekto rozumie, budem rada ked mi to vysvetli (a nehovorte mi preboha ze pisanie si, lebo to nie je zavislost na facebooku ale asi na konkretnom cloveku s ktorym si pisem a je kusok jedno kde)
@asceticjunkie
nemyslím si mne je napríklad bez neho fakt lepšie, pretože keď si človek za neho sadol, ani nevedel ako a prešlo mnoho času, občas som sa od neho nedokázal odlepiť a veď to u mňa aj prešlo v závislosť, čiže viem, čo hovorím - JE mi bez neho lepšie, nenahováram si to
@h8u@mielikki Podla mna sa da proste preklikavat/komentovat vsetko co najdes a to vie zabrat celkom dost casu, a nie je to zavislost na konkretnej hre/osobe
ja tam napriklad prokrastinujem uplne rovnako ako na birdzi, tj proste citam aj uplne nezaujimave veci, len aby som nesla robit daco produktivne.
prečo by niekto nemal mať niečo, čo je skôr výhodou ako nevýhodou ...
nerozumiem názorom ktoré považujú výhody za nevýhody ... ak by vám fb bral niečo dôležité z vášho života potom je to pochopitelné ale mám taký pocit že s tou sieťou majú problémy len ludia ktorí ju nevedia užívať s rozumom ... je to len nástroj...mne sa zdá výhodný ... ide o spojenie a momentálne som sa nestretol s prípadom že keď sa chcem sniekým spojiť (a nejde to fyzicky) vždy som ho zatial našiel na fb a šlo to ... jednoduchšie pohodlnejšie ako e-mail ... (pokial nanho nemam telefonicky kontakt) ... premňa je tá sieť výhodou len treba vedieť čo stým
@lov3u@11 podla mna hlavne na tych hrach. co chodi mama frajerky opatrovat jedno dievca do rakuska, hovorila mi ze ona bola komplet cely den prihlasena na farmville a akonahle jej prisla 1 energia, hned nieco pokopala, pohnojila etc. a tak bola schopna pri tom sediet aj 5 hodin ale tak ona je na vozicku s atrofiou svalstva ci cim, ale aj tak
mám....trávim tam v priemere 3 minúty denne. Neviem čo by som tam robila dlhšie. Keď od niečoho niečo chcem tak buď face to face, telefón......alebo skype, mail etc aby som ušetrila money.
a nemám rada keď mi tam k nejakému sviatku všetko najlepšieeee prajú ľudia, čo neviem či by sa mi na ulici pozdravili
@h8u uplne jednoducho staci aby si prechadzla LEN novinky na nástenke hlavnej a išla až tam dole, kde si skoncila, medzi tym si preklikavala na dalsiu kartu clanky, ktore ta zaujali, pozerala si fotky ludi, statusy, komentovala.... ked tak len kukala neznamych ludi co vsetko maju otvorene na FB
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
ak tomu niekto rozumie, budem rada ked mi to vysvetli (a nehovorte mi preboha ze pisanie si, lebo to nie je zavislost na facebooku ale asi na konkretnom cloveku s ktorym si pisem a je kusok jedno kde)
ale možno ak tam niekto hrá tie hry... ale zas to závislačí na tej hre, nie stránke samotnej
nemyslím si mne je napríklad bez neho fakt lepšie, pretože keď si človek za neho sadol, ani nevedel ako a prešlo mnoho času, občas som sa od neho nedokázal odlepiť a veď to u mňa aj prešlo v závislosť, čiže viem, čo hovorím - JE mi bez neho lepšie, nenahováram si to
@violinkenneth
nútená vrátiť sa? a kvôli čomu?
@hovnovhlave
presne môj názor, strata času
ja tam napriklad prokrastinujem uplne rovnako ako na birdzi, tj proste citam aj uplne nezaujimave veci, len aby som nesla robit daco produktivne.
nerozumiem názorom ktoré považujú výhody za nevýhody ... ak by vám fb bral niečo dôležité z vášho života potom je to pochopitelné ale mám taký pocit že s tou sieťou majú problémy len ludia ktorí ju nevedia užívať s rozumom ... je to len nástroj...mne sa zdá výhodný ... ide o spojenie a momentálne som sa nestretol s prípadom že keď sa chcem sniekým spojiť (a nejde to fyzicky) vždy som ho zatial našiel na fb a šlo to ... jednoduchšie pohodlnejšie ako e-mail ... (pokial nanho nemam telefonicky kontakt) ... premňa je tá sieť výhodou len treba vedieť čo stým
a nemám rada keď mi tam k nejakému sviatku všetko najlepšieeee prajú ľudia, čo neviem či by sa mi na ulici pozdravili