Viac menej hej, a to aj kupodivu napriek tomu, ze som za posledného pol roka pribrala asi 12 kíl (no predtým som bola dosť chudá). Inak cvičím len občas, tak 2x do týždňa asi 15 minut, čize nič moc.
Mám, nemôžem povedať že nie nemám ploché brucho.. Však teda minulý rok v tej druhej robote som aj tu na fotke, čo som sem dal (a spravili mi z neho meme ), mal brucho ako nakysnutý koláč, a to lebo v robote obedy a ustavične bravčovina, tak či chlapci, či dievčatá, či mladí či starí, všetci sme sa skôr cítili ako zvieratá vo výkrme.
Teraz už je všetko inak, však koniec-koncov chudnem a vo februári som sa ešte blížil k 73 kg, a teraz už vážim 68,9 kg, lebo teda síce dostávam stravné lístky, ale nechodím na obed, keď robím iba do druhej, niekedy aj skorej (podľa tepla) a raňajky a desiatu si iba beriem a to buď 2 toastové chleby alebo koláča, niečo na zahryznutie, keď na mňa ide hlad. Plus teda koľko sa aj vypotím veľa a napohybujem aj doma potom, takže nečudo, že váhu mám nízku a aj ploché brucho, keď tuky všetky vypotím.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Teraz už je všetko inak, však koniec-koncov chudnem a vo februári som sa ešte blížil k 73 kg, a teraz už vážim 68,9 kg, lebo teda síce dostávam stravné lístky, ale nechodím na obed, keď robím iba do druhej, niekedy aj skorej (podľa tepla) a raňajky a desiatu si iba beriem a to buď 2 toastové chleby alebo koláča, niečo na zahryznutie, keď na mňa ide hlad. Plus teda koľko sa aj vypotím veľa a napohybujem aj doma potom, takže nečudo, že váhu mám nízku a aj ploché brucho, keď tuky všetky vypotím.