Keďže som si uvedomila, že pocitom nenávisti ubližujem v prvom rade iba sama sebe tak skôr ako nenávisť cítim z človeka skôr zhnusenie, sklamanie, lútosť a nepochopenie nad ním a jeho činmi a pohŕdanie.
Áno boli v mojom živote 2 osoby ktoré by som tak označila ale našťastie sú obidve mimo mňa aktuálne takže všetko v porádku nech tam pekne zostanú kde sú a absolútne ma nezaujímajú pokiaľ mi do života nijako nezasahujú
Skor ne... Berem to tak ze nech uz mi spravil ktokolvek cokolvek a akokolvek ma to poznacilo tak to je osud a malo to tak byt a bez toho by sa mozno aspon toho malo pekneho co sa mi stalo nestalo lebo by sa ten zivot vyvijal inak a sice by bol mozno krajsi ale to je otazne a nechcel by som prist o tych par peknych chvil ktore som zazil prave vdaka tomu ze sa vyvijal takto ako sa vyvijal aj ked je inak cely na hovno
Akoze nie je to take, ze nad tym clovekom rozmyslam a nejak sa tyram nenavistou, je to len proste o tom, ze neznasam co ten clovek robi, aky je a kebyze mozem dostat lizatko za to, ze ho necham prefackat, tak by to bolo velmi sladke super lizatko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov