Zvyknete sa niečím napchávať, keď ste v strese / pod tlakom? Ako napríklad keď sa učíte na skúšku, píšete diplomovku a podobne. Ak áno, tak čím najčastejšie?
Teraz pred štátnicami som prešla na chipsy, pretože sladké už nemôžem ani cítiť. A inak mi strašne zachutil obyčajný chlieb s maslom. Toho sa neviem dojesť.
vôbec nie. vtedy si dopriavam chutné a dlho plánované jedlo, výdatné obedy a premyslené večere. vôbec nie som na sladké, skôr na slané, ale to v strese nevyjedám. všeobecne jem hrozne málo sladkého.
a ak náhodou som pod tlakom a usilujem sa o nejaký výkon, skôr sa po dobrom najedení sa (v zmysle kvality, nie množstva) zvyknem dobre napiť. veľa pijem pri práci - voda, káva, zelený čaj.
Absolutne nepapam praveze...za minule dva tyzdne som schudla 3 kila. Bohuzial ach schudnem dalsie 3 tak budem mat nabeh na to skoncit niekde na prijme z vycerpania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Ale zvycajne nie som hladna
maškrtím mimo stresu
maškrtím cestou do stresu
maškrtím cestou von zo stresu
ale vymením nanukové rezy za chrumky!
a ak náhodou som pod tlakom a usilujem sa o nejaký výkon, skôr sa po dobrom najedení sa (v zmysle kvality, nie množstva) zvyknem dobre napiť. veľa pijem pri práci - voda, káva, zelený čaj.
Nedokážem vtedy jesť. Fajčím jednu od druhej a chlastám kávu na hektolitre a dopujem sa energy drinkami, ktore maju veľa cukru, čiže stačí.
čerstvú vitamínovú šťavu za mŕtve odrezky