@7 to je podľa mňa hlúposť, vlasy musíš odmasťovať... to platí len vtedy, keď sa ti vlasy nemastia a ty si ich aj napriek tomu umývaš dajme tomu každý deň...
a ja s tým bojujem už 3 roky a nič nezabralo.... niekedy mi nevydržia ani deň, poobede sú už vždy mastné proste, hlavne v lete, takže buď umývam každý deň alebo dám na druhý deň suchý šampón a do copu vlasy.... a ak tak lieky, ja teraz tiež idem skúsiť...
niekomu nepomôže nič ja si ich musím umývať každý deň a nie preto že by ma to bavilo alebo by som bola nejaká chorá ale vždy na druhý deň sú už hnusne mastné takže len umývať a umývať a prípravky na mastné vlasy mi nepomáhajú len z nich mám lupiny alebo ako hovorí @8 suchý šampón ale to tiež nieje na každodenné používanie
@sara12369
vyznieva to blbo ale je to fakt čím častejšie vlasy umývaš tým častejšie sa ti mastia.... možno by si mohla skúsiť keď máš voľný deň a nikam nejdeš vydržať a umyť ich napr až večer alebo aks a dá až ráno a takto postupom času troška natiahnuť interval medzi umývaním vlasov... mastiť sa budú síce stále ale aspoň nei tak rýchlo a mala by si tým zabrániť tomu že si ich bdueš museiť umývať vážne každý deň
» sk.oriflame.com/products/produc... - tento šampón z oriflamu je uplne super a počula som od viacerých že si ho chvália skus ten ak poznáš niekoho z tvojho okolia z oriflamu každopádne tiež si väčšinou umyvam vlasy každý deň ale kvoli tomu že bud mám tréningy alebo proste zo skoly z prachu a podobne ...
Mas 13, mne sa vtedy mastili vlasy uplne furt, musela som ich mat vkuse v cope a nemat ziadnu ofinu.. To je ta blba puberta, hormony a debiliny.. Ja som v tej dobe skusala vselico, ale najviac pomahalo umyvat vlasy obycajnym zihlavovym samponom a pouzivat kondicioner co najmenej..
Takze vydrz este 2-3 roky, a potom si zacni umyvat vlasy menej a vytrenuj znie to blbo, ale v takom veku ti toho asi ani moc nepomoze.
@luxie tak ale neumývať si vlasy v tomto stave jednoducho nejde... predstav si, že by si ešte v ten deň večer vyzerala, ako keby si si vyliala na vrch hlavy olej... skúšala som doma si 4 dni neumývať, ale vôbec to nepomohlo, vlasy sa mi po zmytí zmastili rovnako rýchlo....
vlasy mastnejú vtedy, keď si ich často umývaš a často si ich umývaš vtedy, keď si ich stále chytáš..ja som si umývala dávnejšie každý druhý deň pretože to bolo nutné..potom som asi ochorela alebo čo, tak som si ich týžden neumyla a teraz mi v pohode vydržia týžden
Ahoj ja som mala ten istý problém :/ pomohol mi žihľavový čaj natrhaj si žihľavu a zalej ju vriacou a po umytí si ich tým spláchni ale nechaj si to trochu vychladnúť nieže si obaríš hlavu pomáha to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale neber to len kvoli vlasom
a ja s tým bojujem už 3 roky a nič nezabralo.... niekedy mi nevydržia ani deň, poobede sú už vždy mastné proste, hlavne v lete, takže buď umývam každý deň alebo dám na druhý deň suchý šampón a do copu vlasy.... a ak tak lieky, ja teraz tiež idem skúsiť...
vyznieva to blbo ale je to fakt čím častejšie vlasy umývaš tým častejšie sa ti mastia.... možno by si mohla skúsiť keď máš voľný deň a nikam nejdeš vydržať a umyť ich napr až večer alebo aks a dá až ráno a takto postupom času troška natiahnuť interval medzi umývaním vlasov... mastiť sa budú síce stále ale aspoň nei tak rýchlo a mala by si tým zabrániť tomu že si ich bdueš museiť umývať vážne každý deň
aspoň tak to funguje pokiaľ viem
Takze vydrz este 2-3 roky, a potom si zacni umyvat vlasy menej a vytrenuj znie to blbo, ale v takom veku ti toho asi ani moc nepomoze.