Niede som citala, ze kvety maju na nas pozitivny vplyv, a ze ludia, ktorí ich majú v miestnostiach maju zriedkavejsie depresie, stres a bolesti hlavy A zevraj kazdy kvet ma nejaku silu, napriklad orchidea prinasa harmoniu, pivonia bohatstvo a ze len kaktus ma negativnu energiu. co si o tom myslite?
@1 tak to preto som taká agresívna a zle naladená ! kvoôi kaktusu...ale podľa mňa nemusí mať kaktus negatívnu energiu, náhodou mi spravil radosť/robí radosť
@pumaamravec ouu kaktus ma negativnu.. .. bozee vedtoje jeidny kvet ktory nemusim dkao tak moc polievat aj ked sa musi ale niecasto aj tak ho ja nepolievam ale niketo z rodiny smiley:
Ja ich už nemám kam dávať Počkať... takže, mám tu jeden fikus benjamina, dve paprade, tri orchidey (štvrtá musela odísť na balkón, lebo sa jej nedarilo), jeden kaktus a ešte tri menej známe rastliny. A niekoľko ich muselo odísť do inej časti bytu (ktorý bol už aj tak prerastlinovaný).
mame iba v obyvacke a v kuchyni.. nemali by byt v miestnosti kde sa spi, lebo vytvaraju v noci vela dusika... (tusim nie len v noci ale pri spanku je to nebezpecne..)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
len o dosť menšie
a teraz tu budem mat celu zimu motorku
..kvak..