Máte na čo spomínať, keď sa povie 16tka, 17tka, 18tka, 19tka, 20tka, 21tka.... ?
Ja vlastne ani nie. Niekto sa ma v buducnosti spýta na to čo som robil v 17 tke tak mozem akurat povedať, že som mal depky, stresy, a len som chodil do skoly a vlastne... aspon nieco... vtedy som este aktivne sportoval.
@flejm na chvalenie to fakt neni, ale otázka znela či mám na čo spomínať a birdzovská anonymita mi umožňuje hovoriť aj o veciach ktorých inde nehovorím
@schizoofrenik Ale tak keď si fúkal dlho a moc, určite ku tomu máš ešte nejaký vzťah okej, ja som sa len pýtal, lebo mi neprídeš vyjadrovaním jak dáky prefúkaný piker
@flejm nenazval by som to práve vzťahom k drogovej subkultúry ako takej určite nejaký vzťah mám, ale som tretí rok čistý a keder už nechcem v živote vidieť
Joj a koľko, toľkokrát som sa síce strápnila, opila, urobila hocaké somariny ktoré som veľmi dlho ľutovala, (s)klamala mamku, ale zároveň som sa poučila, neurobila som nič čo by malo následky doteraz, neprežila som takmer jediný piatok čo by som bola doma, a jediné leto kedy som nebola na feste, koncerte, párty, stanovačke, túre, výlete.. spoznala som desiatky ľudí, vyskúšala veci ktoré niekto nikdy nevyskúša, videla toľko nových miest fakt krása, som spokojná a to ešte ma čaká 20 a 21 rokov
Ja som bol strašný v tých rokoch, hlavne som dosť chlastal a robil potom keketiny. Potom som sa nejak upokojil a teraz vypijem tak 1 pivo za týždeň. Aj to len cider. Ale spomínať mám na strašne veľa vecí, či už chlastačiek, koncertov, festivalov, opekačiek, výletov a podobne.
Mám, aj keď som sa na svet pozeral v každom období rozdielne. Po troške nachádzal samého seba.
Dúfam, že príde obdobie kedy budem stíhať žiť v štýle prežiť toľko koľko sa do jedného roka zmestí
to boli proste najkrajšie roky a presne v 16 to začalo 16-18 boli top... bola som skoro nonstop šťastná, mala milión zážitkov, nepoznala ešte tak krutosť tohto sveta, veľa cestovala, venovala sa tkd... skoro každý deň bola von...
potom v 18 som spoznala nesprávnych ĺudí, ale stále to bolo fajn, nakoľko ich charaktery som zistila až po 19tke... tam nastáva moment, kedy sa všetko kazí, no tým, že som mala mega šťastie na vtedajší kolektív a maturitný ročník, kde som začala fakt rásť po všetkých stránkach omnoho viac ako predtým, zarábať vlastné peniaze, šoférovať atď. atď. tak sa to napravilo na dosť spomienok, prvýkrát však viac dospeláckych
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Dúfam, že príde obdobie kedy budem stíhať žiť v štýle prežiť toľko koľko sa do jedného roka zmestí
Všetko je raz poprve
potom v 18 som spoznala nesprávnych ĺudí, ale stále to bolo fajn, nakoľko ich charaktery som zistila až po 19tke... tam nastáva moment, kedy sa všetko kazí, no tým, že som mala mega šťastie na vtedajší kolektív a maturitný ročník, kde som začala fakt rásť po všetkých stránkach omnoho viac ako predtým, zarábať vlastné peniaze, šoférovať atď. atď. tak sa to napravilo na dosť spomienok, prvýkrát však viac dospeláckych