zháňam stále, a nič nemôžem zohnať (v sklade už robiť nebudem! , kľudne by som brala aj čašníčku, barmanku, čokoľvek, aj by som autá na benzínke umývala (možno teda (rof) ale hlavne niečo !! (ach) strašný problém niečo zohnať v tejto diere..
hlavne zrobit este 2 brutal skusky a jednu brutal opravit uz asi na 7 pokus ktoru aj tak toho roku asi nedam ...a potom asi budem daco zhanat ...aj ked to uz bude neskoro a cele leto presedim doma ...ale kedze som lenivy a nebudem robit hoci co viem byt aj extremne skromny co vyplyva z mojej lenivosti ....a zivot mam zariadeny tak ze aj ked bez penazi ...ale nepresedim urcite cele leto pred pc ...brigadu by som aj chcel ,...ale nieco take podla mojich predstav ...ked som robil to co som aj vystudoval a mam k tomu vztah
nechcem brigádu, chcem normálnu prácu.... brigádu som vybavenú mala, aj mala byť super zaplatená a vy...srali sa na mňa... ale ešte nepanikárim, kto hľadá, ten nájde
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
okrem toho som leniva