ale netusim, na co, skusala som vylucit alergeny z jedla, zmenit kozmetiku a nic... minule som pocula, ze sa da byt alergicky aj na konzervanty, ale tomu teda ani neviem ako sa vyhnut...
@burble nebudes ty moja rodina? ked upratujem tak ked zametam tak sa mi zviknu take bodky porobit od prachu co po umiti a par hodinach zmyzne, chlad tiez a penicilin mam napisany v karte ale ked sa ma pita doktorka ze ci mam alergiu na nejaky liek tvrdim ze nie a ked mi predpise penicilin normalne ho uzijem a nic a vsetko viliecil a uz nie raz, neviem ako na to dosli.
@snehovavlocka s nechtom nič, ale prst sčervenie a opuchne a svrbí
raz som takým lakom zalakovala prsteň, nech mi z neho nezelenie prst
nemôžem nosiť ten prsteň bez toho, aby mi to nesčervenelo a nezačalo svrbieť
ale pokojne skúsim, ale len na malom mieste, lebo je to au
@snehovavlocka isto lakom, lebo mi to spravil až po nalakovaní a presne to isté mi spravil na nalakovaných nechtoch (teda na tom okolo nechtu) a na nohe, na kt. boli pančuchy so zalakovaným očkom
Na farbu asi lebo raz som malovala plot a strašne mi slzili oči. Ale zas pri inej farbe mi to nerobilo takže len na istú látku v nej.
A nemôžem jesť južné ovocie ked som chorá. (ale aj to asi len kvôli postrekom)
takže ak mám alergiu tak len na chemikálie čo je normálne lebo sú t agresívne a neprirodzené látky
*Hlupych ludi
Keď si niake 11 rocne dievca pise statusy na fb ako sa moc sklamala v laske a uz pre nu nema zmysel zit : disappointed:
Ak niekto kopiruje ineho
Ak sa niekto robi zaujimavy a zvysuje si ego tym ze ponizuje inych
*Hlupych ludi
Keď som v spolocnosti hlupych ludi (moja trieda)
Keď niekto sudi niekoho podla vzhladu
Podvody,klamstva
Reklamy
Gogo( toho youtubera ktory ma akoze vtipne videa na ktore kukaju deti co nerobia nic ine len hraju minecraft)
Keď poviem niaku sracku a vsetci sa na mna divaju
Matiku a fyziku
etc...
Napisal som to stručne, na to že mam 12 nemožem hovoriť že som toho niak moc prezil atp xdd
@mielikki tak vieš, kríza, musia nejak miešať aby ušetrili
mne sa zas nedávno začala s lakom zošupovať aj vrstva nechtu a neviem, či je to vina kozmetiky alebo mi niečo chýba :ehm:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
68 komentov
A od 18 som mala pravidelne sennu nadchu, ale kedze tento rok som ju nemala, tak to povazujem za win a vitazstvo mojho tela nad touto pliagou
Ale inak na nič (a alergickú reakciu na nejakú hnusnú chemikáliu neberiem tak úplne ako alergiu, takže akoby ani nebolo)
ale nioe silnu, to len tak, mi vyslo na papieri, ale neriesim to
ale ináč vraj som na penicilín, voľajaké prachovoroztočové veci, a ešte aj na chlad.
raz som takým lakom zalakovala prsteň, nech mi z neho nezelenie prst
nemôžem nosiť ten prsteň bez toho, aby mi to nesčervenelo a nezačalo svrbieť
ale pokojne skúsim, ale len na malom mieste, lebo je to au
A nemôžem jesť južné ovocie ked som chorá. (ale aj to asi len kvôli postrekom)
takže ak mám alergiu tak len na chemikálie čo je normálne lebo sú t agresívne a neprirodzené látky
Keď si niake 11 rocne dievca pise statusy na fb ako sa moc sklamala v laske a uz pre nu nema zmysel zit : disappointed:
Ak niekto kopiruje ineho
Ak sa niekto robi zaujimavy a zvysuje si ego tym ze ponizuje inych
*Hlupych ludi
Keď som v spolocnosti hlupych ludi (moja trieda)
Keď niekto sudi niekoho podla vzhladu
Podvody,klamstva
Reklamy
Gogo( toho youtubera ktory ma akoze vtipne videa na ktore kukaju deti co nerobia nic ine len hraju minecraft)
Keď poviem niaku sracku a vsetci sa na mna divaju
Matiku a fyziku
etc...
Napisal som to stručne, na to že mam 12 nemožem hovoriť že som toho niak moc prezil atp xdd
a viacero tých ultralacných... ale fakt až tak lacných, že je to podozrivé samo o sebe
mne sa zas nedávno začala s lakom zošupovať aj vrstva nechtu a neviem, či je to vina kozmetiky alebo mi niečo chýba :ehm:
a... skús nejaký drahší lak, ak to bude robiť stále, je problém v tebe
mám to v pláne, teraz mám nejaký z oriflame-u a je nanič.