Je mi jasné, že na intrákoch sa to asi nedá. Mám malého yorkshira a zaujímalo by ma, či má niekto podobný problém. Totiž na väčšine privátov psíkov netolerujú a ja si ho chcem vziať so sebou na výšku. Riešil niekto podobnú situáciu?
Na mojom priváte zvieratká tolerujú ! ..Situáciu rieš so správcom, alebo priamo s majiteľom, ak mu priplatíš určite nebude mať nič proti. Vždy to tak chodí
na intráku som mala malú mačku nájdutú na ulici,.. bola zima a bola vychudnutá a ešte maličká, čiže mi jej bolo lúto...
lenže potom sa mi vysrala pod stôl a zadok si utrela do perín, takže na žiadosť spolubývajúcich som ju musela vrátiť späť na vonok
jednu dobu sme skryvali psika co sa nasiel na ulici ale aj ked nam ho nasli potom tak to bolo ok a hned sme mu nasli niekoho takze tak... ale verim tomu ze keby mame ine vychy tak nas vyhodia inak bezne pavuci a kadejaky hmyz ale to im uz nevadilo
Podla toho ako sa dohodnes.. Ja som nastastie stihla odist z posledneho bytu asi tyzden predtym nez si tam dovliekli nejaku cincilu jebnutu ci kralika alebo co to bolo
ja mám psa na priváte . s tým sme hladali byt že aj pes ide s nami. a našlo sa. len možno hladanie potvrvá dlhšie ako pri hladaní privatu len pre človeka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
lenže potom sa mi vysrala pod stôl a zadok si utrela do perín, takže na žiadosť spolubývajúcich som ju musela vrátiť späť na vonok