Dá sa hlasovať len za jednu možnosť.
Mám alergiu na lepok a intoleranciu nie len laktózy ale aj na mliečnu bielkovinu.
Ešte na niektoré druhy ovocia...
Celá som pokazená.
@wewo Aj mne kámo sice som počul dost hanlive vyroky na paleo ale tak podla mna ked sme tak fungovali vädčinu času čo sme tento druh tak asi niečo pravdy na tom bude. NJ aj to pečivo nejem vobec a ked idem von s kamošmi a oni že pizza a ja že omg nebudem zas za .... a potom 3 dni vyčitky
@lenkaska1 vôbec ťa to nemusí prekvapovať, v začiatkoch celiakie, keď o nej nevieš, sa ti vyhladia klky v tenkom čreve a s tým ti nejakým spôsobom (sorrko ale už si nepamätám prečo) odíde/vykape mikroflóra tráviaca laktózu
v špitáli som už naučený povedať lekárom, nech mi radšej povedia čo môžem jesť....
a raz som povedal jednému doktorovi, hneď na začiatku, som zvedavý čo mi zakáže, keďže nepijem, nefajčím, nejem mastné jedlá a nemilujem....
Som vegetarianka, v poslednej dobe trochu laxna Obcas konzumujem ryby, lebo *nechce sa mi vysvetlovat*
A pocitam orientacne kalorie, lebo ako nizky clovek mam nizky bazalny metabolizmus, a ak nepocitam, tak pokojne sezerem dvakrat tolko, co mi treba.
Vzdy sa mi najlepsie fungovalo takto, ja si s bielkovinami nerozumiem a podla krvnych testov atd atd nevyzera, ze by som nejako trpela ich malym prijmom. A na high carb-low calorie som vedela aj vela vela schudnut.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Mám alergiu na lepok a intoleranciu nie len laktózy ale aj na mliečnu bielkovinu.
Ešte na niektoré druhy ovocia...
Celá som pokazená.
a raz som povedal jednému doktorovi, hneď na začiatku, som zvedavý čo mi zakáže, keďže nepijem, nefajčím, nejem mastné jedlá a nemilujem....
Nemám žiadnu diétu...ale obmedzujem mlieko a sladkosti napr. ...
to je moja dieta
A pocitam orientacne kalorie, lebo ako nizky clovek mam nizky bazalny metabolizmus, a ak nepocitam, tak pokojne sezerem dvakrat tolko, co mi treba.
Vzdy sa mi najlepsie fungovalo takto, ja si s bielkovinami nerozumiem a podla krvnych testov atd atd nevyzera, ze by som nejako trpela ich malym prijmom. A na high carb-low calorie som vedela aj vela vela schudnut.
hah, myslíš, mám toľko prachov, že si to nemôžem dovoliť...