a na diety jeb.... zmeň stravoavnie tým, že si dáš na stravovanie nejaký ten "řád" proste poriadok... aký typ kedy budeš jesť...a nie na mesiac... na furt....
Mne pomohli tabletky chilliburner(zaklad chilli papricky) .. Ono ti to ubere chut do jedla cize jes menej upravi to travenie,pohyb k tomu napomaha este viac..ja som sa neobmedzovala v jedeni necvicila som a za mesiac som schudla vyse 2kil..
Nájdi si telesný pohyb, ktorý ti príliš nevadí. Nemyslím šport. Čokoľvek, hoci i sex, keď to musí byť. A vynechaj jedlo. Proste ráno nejedz. Až na obed trocha zobni. Večer si daj studenú sprchu, čaj, na zaplnenie polievku. Ďalší deň zvolni. Ale potom pritvrď! Zabúdaj ráno jesť. A makaj. Keď omdlieš od námahy, si na dobrej ceste. A pamätaj: Už nikdy nebudeš žrať ako doteraz!!!
zas same picivyny, ranajky su zaklad, jest pravidelne, nie velke porcie ale malo a xcasto, ked nestihas jest napr koli skole alebo praci tak proteinovy napoj, v prvom rade naucit telo ze sa nemusi bat o prisun ziviy
n a energie, a potom pohyb, vela pohybu cvicit chodit, zabudnut na vytah, zabudnut na mhd kjym to nieje nevyhnutne
Moja kamoška si objednala balíček na chudnutie z » www.ketodiet.sk - tiež som tomu neveril, hovoril som, že sa má radšej začať viac hýbať, ale ona s tým naozaj schudla!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
za mesiac cez 7kg, okrem strečingov som špeci pohyb nerobila... je to tma rozpisane dajako
n a energie, a potom pohyb, vela pohybu cvicit chodit, zabudnut na vytah, zabudnut na mhd kjym to nieje nevyhnutne