Máte nejakú masku, ktorou sa prezentujete pre ľuďmi?
Okej, úprimne sa priznám, že toto mi napadlo, keď som dnes pozerala film Maska (s Jimom Carey, ktorý bol fantastický). Hlavný hrdina - nenápadný úradník nájde zázračnú masku, ktorá zmení jeho osobnosť a z introvertného človeka sa stane sebavedomý típek. P
Ja mam v zasobe par mask, a vzdi ich tak v rozumnej miere striedam, co ma aj bavi, ale pred realnymi kamosmi ich davam dole, inak by to neslo v tejto dobe akby bol kazdi taky aky sme, vela ludi je netolerantnych a keb vedeli aky skutocne sme tak by sme boli rychlo vysmiaty....
@18miki18 - mám pocit, že každý masku nemá - slovo každý zahrňuje všetkých - napríklad ja nedokážem držať nejakú "pózu", hej?
@ork92 ono je to potom hra? alebo sa len niekto hanbí za to, aký je v skutočnosti? nei je to potom len nerozumnosť? .. len si (a aj tebe) kladiem tieto otázka - neber to prosím ako útok...
som taky aky som naozaj aj pred ludmi ...len ked mam strasnu chut niekoho vypicovat radsej sa miernim ....lebo chut dakoho vypicovat mam skoro stale ... a potom by som vela nAdaval
@paperdoll ono je to niekedy aj hra, niekedy mam aj naladu si dat jednu zo svojich masiek a hrat sa na niekoho ineho pred inimi ludmi aky som, a neberiem to ako nerozumnost, ak sa hras na niekoho kym niesi pre ludmi ktori su takymi aj bez masiek tak je to celkom aj rozumne si myslim Ale vzdi ak sa objavi niekdo zaujimavy tak masky okamzite padaju
Neviem, možno mám, možno nemám. Ale prvá veta v @8 to úplne vystihla.
A keď sa to tak vezme, tak nie, že by som sa pred niekým prezentovala inak ako pred ostatnými, skôr sa niekomu otvorím viac, ako niekomu inému. Čiže v konečnom dôsledku to môže vyzerať tak, že mám nejakú masku. Ale nemám.
@paperdoll tak tie masky su vacsinou na ludi ktori su z mojho pohladu skazeny a s ktorimi ani moc nechem mat nic spolocne, tak sa idem hrat na niekoho ineho aby som ich moholmozno pochopit vies ze ani neviem budem muset chvilu nad tim uvazovat, a potom napisem ako to dopadlo
Masku určite nie, zakladam si na uprimnosti a priamociarosti, to ti potvrdi kazdy, kto ma pozna. No mozon to je nejaky moj hlupy zvyk, nikde na verejnosti medzi neznamimi so mstrasne hlucna a velmo vesela a tak, aby som zaujala, co mava samozrejem skor opacny efekt, a pritom taka "normalne" nie som...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
mnaaaaaaaaaaaaaaaaaaau
nie nemam nastastie
..kvak..
a je mi jedno, ze je to cliche
@18miki18 - mám pocit, že každý masku nemá - slovo každý zahrňuje všetkých - napríklad ja nedokážem držať nejakú "pózu", hej?
@ork92 ono je to potom hra? alebo sa len niekto hanbí za to, aký je v skutočnosti? nei je to potom len nerozumnosť? .. len si (a aj tebe) kladiem tieto otázka - neber to prosím ako útok...
A keď sa to tak vezme, tak nie, že by som sa pred niekým prezentovala inak ako pred ostatnými, skôr sa niekomu otvorím viac, ako niekomu inému. Čiže v konečnom dôsledku to môže vyzerať tak, že mám nejakú masku. Ale nemám.
.. už som si zvykol
a kontrolujem emocie - ak sa to da nazvat maskou