@milgamman
všetko sa dá ovládať, naučil som sa hýbať ušami a zväčšovať nosné dierky no a toto mi zabralo asi pol hodiny pred zrkadlom... ide o to nájsť ten princíp... nájsť to spojenie nervov ktoré to ovladaju...doteraz neboli ovládané vedome...
prstami na nohách predpokladam že tiež nevieš hýbať samostatne, veď načo... to nwm ani ja...
@jurito
prídem k zrkadlu, počkám na ustálenie zreničiek aby som si bol isty že to nie je zmenou osvetlenia a potom začnem bez toho aby som sa pohol - bez zmeny osvetlenia ich zväčším a keď ten pocit uvoľním a ony sa zmenšia na pôvodnú veľkosť.... a potom mam istotu že som to robil ja a nie svetlo
sooooo simple
@boolean hybat usami to viem, aj nosne dierky, ved to je nic hej nervy alebo svaly v inom pripade, neviem napriklad hybat iba jednym obocim :/ prstami na nohe sa asi nebude dat kazdym osobitne, lebo niektore moze ovladat ten isty sval. no a ty si viees spravit husiu kozu??
To keď ku očnej idem a sem tam mi kvapne dajake kvapky do oka a vtedy mam zrenicu takú velku že duhovku ani nevidno a svetlo ako keby mi oci rezalo K otázke kamarát ma tiež jednu väčšiu ako druhú sem tam
@jurito si myslel, ze sa pytas jeho si napisal presne do stredu nasej konverzacie. mna to celkom zaujima, skusim to
Ty by si nechcel vediet ovladat svoj parasympatikus?
ja mám zväčšené zreničky keď som nevyspatý alebo nervózny alebo nasratý úplne mám skoro celé zreničky čierne a nevidno moju za normálnych okolností modrú farbu oči. najčastejšie keď som nasratý, neviem prečo...
Mna okaslal jeden clovek co si mysli ze som do neho zamilovana tak keby ma stretol teraz na antidepresivach, asi by si myslel ze ma to este drzi @simka1311
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Inac ja ked nemam sosovky, mam tiez povacsine velke zrenicky, ale moze to byt aj tym, ze doma mam denneho svetla tak 3-4 hodiny a inac sero az tmu
som neskusena
všetko sa dá ovládať, naučil som sa hýbať ušami a zväčšovať nosné dierky no a toto mi zabralo asi pol hodiny pred zrkadlom... ide o to nájsť ten princíp... nájsť to spojenie nervov ktoré to ovladaju...doteraz neboli ovládané vedome...
prstami na nohách predpokladam že tiež nevieš hýbať samostatne, veď načo... to nwm ani ja...
prídem k zrkadlu, počkám na ustálenie zreničiek aby som si bol isty že to nie je zmenou osvetlenia a potom začnem bez toho aby som sa pohol - bez zmeny osvetlenia ich zväčším a keď ten pocit uvoľním a ony sa zmenšia na pôvodnú veľkosť.... a potom mam istotu že som to robil ja a nie svetlo
sooooo simple
Ty by si nechcel vediet ovladat svoj parasympatikus?
@milgamman - niekedy hej... ale určite ne na povel.. ale dalo by sa...
ale je to strasne pekne *-,*