božee.. aj ja som dala že láska.. no nič.. a toto onéé.. to kontrlné či jaké čislo.. vadí keďto prvé vyzerá ako mutant?? tada.. mala byť 5 ale ono to vyzerá ako kríženec 5 a 3.. vadí to??
my sme si to vypočítali z matiky v škole SJ sme si tiež hovorili.celkom dobre to dopadlo,len ma matiku by sa mi zišlo ešte nejakých 5 minút...škoda no..
@bibla a to sme mali o 15 minut viac nez inuli rok a zevraj bol minuli rok takzí ale ja som to aj tak pojebala hlavne matiku a vy ste dokedy boli v skole? ja som domov prisla uz o jedenastej
@bibla mno aj my tak vlastne to vsetci tak skoncili ale nas hned pustili domov mn ale my sme este museli cakat kym ostatny dopisu slovinu t bola lahka mno trochu ale len na kruzkovanie takze lahká
Malo to byt o laske, aforizmus, REeer, metonymia a epiteton, dokonavy nedokonavy nedokonavy, ta basnicka bola lyrika, slovina pociitam takych 90% matika to bolo horsie, aj ked nebola tazka...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
No..Dúfam, že to malo byť život..To som dala
A ešte že to s tymi elanovcami bolo že REeer??
a vedeli ste to?
@ gracee hej hej
a ten život či láska?
a to mal byť aforizmus??
a tích elánovcov som dala že R E e e r
no ale matika.. tá bola primitívna..
a matika?
a ešte by nebolo od veci aj ačko sem dať
B A A D C A D A B D C D B B C C C D D C
Aforizmus je stručný výrok.. životná pradva.. a mám mať autora.. čiže to je možno prislovie
Jedno znamienko ma delilo od 100% .
takze matika béčko- CABACBBABD- podla mna, neviem ako to bolo ale jednu vec ta mam isto zle
3ka by mala byť C,pretože to prvé slovo je dokonavé..
A 12 nemá byť RE ??
A 20 tka podľa mňa Bčko...
Z matiky B mám.