Máte pesničku, ktorou máte zafixovanú nejakú udalosť ktorú si vždy budete pamätať?
Ja osobne,vždy mám pred očami ten týždeň,keď bolo MS vo florbale žien v Ba,bol som na takmer každom zápase, sám som tam bol samozrejme,potom s jedným mladším chalanom čo tam tiež tak chodil.A hrali tieto dve pesničky ktore som strašne "žral".Nostalgia
Samozrejme. Mám pár takých pesničiek ale bohužiaľ sa mi viažu k udalostiam na ktoré nerada spomínam tak mi to je vždy ľúto že musím prepať tú pesničku aj keď je tak dobrá :p
Vlastne si vybavujem len jednu: Peha - Slnečná balada. Pripomína mi vôbec prvé dievča, ktoré sa mi kedy páčilo. Mala blond vlasy, bledú pokožku a časť textu: "lány žltých slnečníc, lúče slnka pália tvár" mi ju pripomína. :S
Kiesza - Vietnam sa mi spája s obdobím prípravy na štátnice, lebo vtedy som to počúval asi 100x denne. Teraz keď si ten song pustím tak síce si ho stále užívam ale ostanem úplne nervózny akože "sakra mal by som sa ísť učiť".
Cool Plants - Nad Wyraz ....uplne mega psyrock skladba, prvy krat som si ju naplno uzil a vychutnal tie skryte tóny v tej skladbe ked som si ju vypocul zhuleny ....to bolo mega obdobie, chodil som na strednu mal som dost kamosov, frajerku .....pohoda ale od vtedy ubehol uz nejaky ten rok, no vzdy ked ai ju vypocujem som v pici.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
napr. mnoho piano/jazz skladieb z práce si automaticky spájam so stresom, krikom detí a pod.