ja ju mam prelepenu, ale aj keby nie, tak by potencionálny človek videl len červenu stenu, pretože notebook je sústavne nasmerovaný na stenu kedže používam veľký monitor
nie, ale rozmýšľam či neprelepím na ntb ...internet je internet no a všimol som si po nete články, že taký WIN 10 je špionážna sračka a v niektorých krajinách ho ani nemajú povolený
@25_2 nikdy som nenechala otvorený notebook tak, aby mi mieril do izby ale hej, mám po stene popísané čísla účtov, kariet, pinkódy a dokonca aj adresu všetkých našich domov a zoznam cenných vecí nachádzajúcich sa v našom dome aj s presnými súradnicami -.-
@lacius Nič také som nevidel, iba sám som si na všetkých mojich notebookoch prelepil kameru v deň zakúpenia a nedávno som mal možnosť a zistiť, že i takmer celé osadenstvo národnej rady má prelepené
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
A akoze koho zaujimavi moj ksicht, ked zmurim na monitor?
A hesla k odpaleniu jadrovych hlavic vytetovane nemam.
@lacius lebo nikomu takato myslienka nemoze napadnut bez toho aby videl film ze, kristeboze
Zalez.
To len tvoja osoba mi nestojí za vyprodukovanie niečoho hodnotnejšieho, neber si to osobne.
Cely môj život sa netočí okolo trollovania ako tvoj. :/