No podľa mňa nie je až také ťažké niekoho si nájsť, ale udržať ten vzťah na dlhšie...Preto treba nad výberom trochu pouvažovať.Ale ani to niekedy nepomôže
@pikao a @peter_piper
ja musím ale uznať že dobrý slušný chlapec sa nájde ľahšie aKo taKé dievča.. Keďže poväčšine sú už len štetKy a "omáčKy" a často Krát sa to preKrýva
@peter_piper podla teba su len vydrete sliepky, ktore maju v hlave nasrate? len co ked vy chlapi si vsimate, iba baby, co maju velke kozy a minisukienky..su normalne baby, len ty mozno nie si nimi obklopeny
absolutne si nevsimam sliepky....su mi u prdele a uprimne, je mi z nich na grcanie.
jasne kozy si vsimam, ved kto nie a takisto sa otocim za minisuknou, ale vtedy si pomyslim: boze ta musi trtkat )alebo nieco podobne ubohe..) ale nepomyslim si: vau, tak s touto by bol fakt krasny vztah...snad chapes co tym myslim...
proste zien, ktore naozaj nemaju v hlave nasrate a pritom vyzeraju aspon trochu k svetu poznam tak asi 2 (obe zadane) a tie ostatne... tak to sa ani neodvazim pocitat. netvrdim, ze tach normalnych nieje dost, len tvrdim, ze je obrovsky problem ich najst...
ale co, @peter_piper ma podla mna aj pravdu...
vidim na svojom okoli "uzasne inteligentne dievcata"...
ale zas chlapi/chalani tiez upadaju...
celkovo clovek a jeho moralne zasady a spravanie upada
myslim ze najst si nie je problem.. zacat sa da s hocikym ked je trochu snahy..
ale skratka aby to bol normalny vztah zalozeny na citoch tak to sa takmer vobec neda..
V dnešnej dobe je trend byť hulvát - to platí aj u ženského aj u mužského pohlavia a myslím si, že inteligentný človek bude radšej sám, ako s niekým absolútne prízemným
@pegas12 - som baba, to ti mohlo docvaknúť už podľa nicku čím rozmýšľaš, tým v nohaviciach? A prišla som na to podľa toho, že žijem v tejto spoločnosti a nezatváram oči pred faktami
priateľa síce mám, to mi však nebráni odpovedať áno, to sa predsa nevylučuje, nie? tým nechcem povedať, že ho podvádzam, aby to, ste na mňa nezačali hneď.
@psycholilithka promin za omyl nevysmol som si ... a Neviem, hulvaty boli aj su a kazdy je dakedy svojim sposobom hulvat... Lebo neda sa jasne povedat kto nie je hulvat. Moze to byt aj ten co zanadava na ucitelku ked mu dala 5 ... To slovo je relativne..
@pegas12 No to je pravda, ale ak sa držíme tejto filozofie, tak potom je celý svet len relatívny
A je rozdiel byť hulvát v danej situácii a správať sa hulvátsky celý svoj život
co sa tyka temi.... Mas problem najst si atd.... absolutne naruby polozena otazka.... vobec nepocita s moznostou ci si dotycny chce najst niekoho na sex alebo nechce.... ak by sme to brali ako samozrejmost znamena to ze vsetci si chceme za kazdu cenu najst niekoho na sex a to nam bud moze robit problem alebo nemoze.... je tam sice moznost '' nie a ani nechcem '' ale to doslovne znamena '' nie nemam problem a ani nechcem mat problem najst si niekoho na sex '' nie som si isty ci niektori tu pritomni disponuju dostatocnym iq na to aby si to preregulovali tak ako to pravdepodobne bolo myslene a to v podobe '' nechcem si najst nikoho na sex '' sorry hollyknight nic proti tebe ale to je zavazna retoricka chyba
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
pre kazdeho kto hlada "nieco viac" je to asi vacsi problem ako pre vsetkych ostatnych... takze tak
ja musím ale uznať že dobrý slušný chlapec sa nájde ľahšie aKo taKé dievča.. Keďže poväčšine sú už len štetKy a "omáčKy" a často Krát sa to preKrýva
absolutne si nevsimam sliepky....su mi u prdele a uprimne, je mi z nich na grcanie.
jasne kozy si vsimam, ved kto nie a takisto sa otocim za minisuknou, ale vtedy si pomyslim: boze ta musi trtkat )alebo nieco podobne ubohe..) ale nepomyslim si: vau, tak s touto by bol fakt krasny vztah...snad chapes co tym myslim...
proste zien, ktore naozaj nemaju v hlave nasrate a pritom vyzeraju aspon trochu k svetu poznam tak asi 2 (obe zadane) a tie ostatne... tak to sa ani neodvazim pocitat. netvrdim, ze tach normalnych nieje dost, len tvrdim, ze je obrovsky problem ich najst...
vidim na svojom okoli "uzasne inteligentne dievcata"...
ale zas chlapi/chalani tiez upadaju...
celkovo clovek a jeho moralne zasady a spravanie upada
ale skratka aby to bol normalny vztah zalozeny na citoch tak to sa takmer vobec neda..
stejne som toho nazoru, ze netreba hladat
@42
A je rozdiel byť hulvát v danej situácii a správať sa hulvátsky celý svoj život