@drejka Ale mala by si ísť na vyšetrenia. Nenechávaj to len tak. Čo keď je to vážne?
Ja som dnes volala kožnej kvôli výsledkom krvných testov a zistili že mám cukor 2,65 a najbližšie 2 týždne budem asi behať po vyšetreniach. Tak som bola zvedavá ako sú na tom ostatní A vôbec neviem čo mám teraz jesť. Čítala som pár článkov, ale v každom píšu niečo iné a neviem ktorému mám veriť. Asi počkám čo povie doktorka.
@annemarie Ja nemám hypoglykémiu (či ako sa to volá). Len ho mám niekedy nízky. Stáva sa mi to málokedy, ale u mňa je to vplyvom nejakých liekov, čo beriem na niečo iné.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja som dnes volala kožnej kvôli výsledkom krvných testov a zistili že mám cukor 2,65 a najbližšie 2 týždne budem asi behať po vyšetreniach. Tak som bola zvedavá ako sú na tom ostatní A vôbec neviem čo mám teraz jesť. Čítala som pár článkov, ale v každom píšu niečo iné a neviem ktorému mám veriť. Asi počkám čo povie doktorka.