Zatiaľ ju zbožňujem, ale som rada, že na strednej ju budem mať len prvé tri roky.
Laborátorne práce robím asi tretine triedy, lebo naše útlocitné bábiky nevedia ani zapáliť horák a majú panickú hrôzu z každej chemikálie, ktorú nemožno použiť ako krycí mejkap.
Nemam rad, ale bdue to skor pridrblymi ucitelmy/kamy... Ale mam som celkom rad labaky , uz neraz sa stali dost zaujimave nehody (kyselina na ruke, vsak to kazdy pozna
uf..kedysi som bola maniak do chemie, aj na olympiady som chodila no casom to zacalo byt viac o bifleni vyskytu a vyuziti jednotlivych zlucenin a bavit ma to prestalo. to bolo v obdobi, ked mi zacala hrozit dvojka na vysvecku
chémia je najväčšia blbosť na svete, aspon pre mna, koho to baví, prosím, ale načo to tlačia vobec skoro na všetky školy, debilina je to, ja milujem zemepis, a občiansku
a celkom pohoda hlane na strednej a zakldanej bola dosť tažká ale ná vyške je ľachká, až velmi a je to velmi logická veda pri tom by som to vživote nepovedal keby že som nebol na výške to čo učia na stredej a na zakladke to su bluty ktoré sa neberu do hlby tak je to chujovyna
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
kurva kto to ma vediet vsetko?
Laborátorne práce robím asi tretine triedy, lebo naše útlocitné bábiky nevedia ani zapáliť horák a majú panickú hrôzu z každej chemikálie, ktorú nemožno použiť ako krycí mejkap.
teraz uz chemiu nemam a ani mi to nechyba...